Magazin

Nadine, ieri bomba sexy, azi mamica gospodina

Publicat: 09 iul. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nadine ieri bomba sexy azi mamica gospodina
1

Vedeta a renuntat la aparitiile provocatoare dupa ce s-a maritat si a facut un copil.
Ciocolatia solista Nadine Voindrouh a suferit transformari uimitoare in ultimii ani. De la bomba sexy care facea ravagii printre barbati, pe vremea cand activa in „Scoala Vedetelor„, Nadine s-a metamorfozat intr-o gospodina desavarsita si mamica de baiat. Cariera muzicala a ramas doar un hobby, cel putin momentan.

Nadine, candva o prezenta sexy in ziare si la tv, s-a saturat atat de mult de agitata viata mondena, incat s-a retras brusc, in urma cu opt ani, dupa ce a prezentat emisiunea „Banc Show„, la Prima TV.

A lasat tot in urma si a plecat in America, apoi n-a mai auzit nimeni de ea, desi se zvonea la un moment dat ca ia cursuri de actorie.

Luna trecuta, fosta vedeta a scos din nou capul in lume, revenind in centrul atentiei, atunci cand s-a casatorit cu Dragos Apostolescu, cu care are un baietel in varsta de opt luni.

Fotoreporterii Click! au surprins-o miercuri pe Nadine, in parc, la plimbare cu bebelusul, impingand de zor caruciorul. Imbracata intr-o rochie, lunga pana la genunchi, neagra si lalaie pentru a-i ascunde formele, Nadine nu mai seamana deloc cu diva care innebunea barbatii, prin anii 2000.

Sanii au fost dintotdeauna punctul sau forte, un adevarat magnet pentru barbati, insa acum doar sotul ei mai are acces la decolteu. Nadine a debutat in showbiz in 1995, odata cu participarea la celebra emisiune „Scoala vedetelor„, de la TVR 1, realizata de Titus Munteanu, care promova tineri cu voci de exceptie. Nadine si Dragos Apostolescu s-au casatorit in luna iunie, dupa mai bine de cinci ani de relatie. Cei doi sunt fericitii parinti ai unui baietel in varsta de numai opt luni.

Adauga un comentariu