International

Naomi, nepoata lui Joe Biden, se căsătorește. Va fi a 19-a mireasă care își va uni destinul la reședința președinților americani

Publicat: 19 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nuntă mare în familia lui Joe Biden. Președintele american are acum motiv de bucurie. Nepoate sa, Naomi, se căsătorește, sâmbătă, la Casa Albă. Aceasta va fi cea de-a 19-a mireasă care își va uni destinul la reședința președinților americani.

Nepoata președintelui american, Joe Biden, se căsătorește sâmbătă. Evenimentul va avea loc la Casa Albă, acolo unde va fi cea de-a 19-a mireasă care își va uni destinul la reședința președinților S.U.A.

Nunta la Casa Albă

Motiv de sărbătoare la Casa Albă. Naomi, nepoata lui Joe Biden, se va căsători sâmbătă. La reședința președinților americani, aceasta va fi cea de-a 19-a mireasă care își va uni destinul cu alesul inimii sale.

În vârstă de 28 de ani, Naomi este o avocată care locuieşte la reședința președinților S.U.A. cu mirele, Peter Neal. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este proaspăt absolvent al unei facultăţi de drept. Mai mult de atât, acesta provine din Jackson Hole, Wyoming. Cei doi viitori însurăței s-au cunoscut în anul 2018.

Nunta nepoatei președintelui american va avea loc sâmbătă. Ceremonia se va desfășura pe peluza de sud a Casei Albe, la ora 11:00 A.M. Imediat după aceasta va avea loc un prânz între membri familiei, iar apoi petrecerea de nuntă din interiorul Casei Albe. Nu în cele din urmă, seara se va încheia cu un desert şi un dans.

Cine este Naomi Biden

Naomi Biden este nepoata preşedintelui Joe Biden. Aceasta este fiica lui Hunter Biden, şi a primei sale soţii, Kathleen Buhle. Familia Biden va plăti toate cheltuielile de nuntă care vor avea loc la Casa Albă, a declarat Elizabeth Alexander, directorul de comunicaţii al lui Jill Biden.

Mai mult decât atât, Naomi și Peter au cerut ca nunta să fie una ferită de ochii presei.

„Spre deosebire de unele asemenea ceremonii anterioare, festivităţile au fost închise presei de ştiri. Naomi şi Peter au cerut ca nunta lor să fie închisă presei, iar noi le respectăm dorinţele. Acesta este un lucru pe care l-a decis cuplul.”, a declarat Karine Jean-Pierre, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Adauga un comentariu