Cancan ultimă oră

Narcisa Suciu s-a întors în România! Iată cum arată artista după zece ani de locuit în Finlanda

Publicat: 21 apr. 2021
Narcisa Suciu cu un microfon în mână
Narcisa Suciu are 46 de ani

Narcisa Suciu, una dintre cele mai iubite artiste din România, s-a întors de curând în România pentru o petrecere organizată cu ocazia sărbătorilor pascale.

Cântăreața locuiește de 10 ani în Finlanda, nu a mai putut ajunge în țară de un an, din cauza pandemiei, iar la aeroport a fost așteptată de buna ei prietenă, Mirela Retegan.

Narcisa Suciu are 46 de ani și este imposibil să nu o recunoști pentru că arată aproape ca în tinerețe. „După un an, din nou, acasă”, a scris Mirela Retegan pe Instagram, alături de imaginile cu artista.

Și-a cunoscut iubirea pe rețelele de socializare

Îndrăgita interpretă l-a cunoscut pe Veikko pe rețelele sociale, iar între ei s-a legat o relație extrem de puternică. Până la urmă, ei s-au căsătorit, iar vedeta s-a mutat de 10 ani în Finlanda, alături de acesta și fiica ei. Vedeta se declara mulțumită de viața din Finlanda.

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu siguranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc.

Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe internet.

Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe internet.

După vreun an şi ceva de relaţie la distanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România terenuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă vedetă, să plecăm împreună în Finlanda. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită”, a declarat Narcisa Suciu pentru Formula AS, în urmă cu ceva timp, citată de Libertatea.

Adauga un comentariu