Cancan

Natalia Mateuț, apariții de infarct la vârsta de 31 de ani. Ce complex are vedeta

Publicat: 20 oct. 2021
Natalia Mateut, in varsta de 31 de ani, are un mare complex

Natalia Mateuț, arată incendiar la vârsta pe care o are. Prezentatoarea de la Antena Stars face senzație prin pozele postate pe rețelele de socializare. Fiica fostului mare fotbalist de la Dinamo, Dorin Mateuț, își etalează în fotografiile de pe Instagram formele de invidiat.

Frumoasa vedetă TV atrage priviri nu doar prin pictorialele în care apare dar și prin situațiile pe care și le creează. În urmă cu ceva timp, fiica celebrului sportiv a fost implicată într-un scandal cu privire la consumul de droguri.

Natalia Mateuț a uitat pe măsuța de machiaj o linie de praf alb, o bancnotă de 1 leu și buletinul la vedere. Imediat fanii acesteia au taxat-o, iar vedeta a sters imediat fotografia.

Chiar dacă arată bestial la vârsta de 31 de ani, Natalia Mateuț își dorește intervenții estetice

Cine urmărește aparițiile Nataliei Mateuț atât de pe micile ecrane cât și de pe rețelele de socializare au remarcat aspectul său fizic și provocator. Publicul masculin ce o urmărește pe vedetă este pus pe jar după ce vizionează imaginile în care prezentatoare apare în costumele sale de baie provocatoare. Cu toate că Natalia fură privirile tuturor, vedeta consideră că are nevoie de intervenții estetice. Focoasa șatenă a mărturisit că dorește să-și mărească sânii și să apeleze la o rinoplatie.

„N-am zis că acum. Întrebată dacă mi-aș mai face ceva pe viitor apropiat, am zis că mi le-aș face mai mari, doar nu mai mici. Dar nu foarte mari că aș avea probleme de spate și de cap. Niciodată n-am fost adepta operațiilor așa wow, am fost așa… cum m-a Lăsat Dumnezeu, așa sunt, și vreau să merg cât de cât pe frumusețea naturală” a explicat prezentatoarea.

Ce complexe are vedeta

Natalia susține că pe parcursul vieții s-a simțit complexată legat de nas, dar nu era decisă pentru o intervenție cirurgicală. Vedeta s-a smerit cu forma nasului, însă, din cauza sinuzitei, a devenit dependentă de picături.

Vedeta a fost sfătuită de medic să își facă această operație, mai mult pentru a scapă de sinuzita decât pentru un aspect vizual plăcut a nasului. Prezentatoarea consideră că la vârsta de 31 de ani o schimbare este binevenită.

În ciuda complexelor, vedeta adună mii de aprecieri

Se pare că fiica sportivului adună mii de reacții pe platformele online, îndeosebi pe Instagram, unde vedeta se simte în largul ei. O postare adună în doar câteva minute mii de aprecieri și comentarii. Prietenii virtuali nu ezită să-i mărturisească prezentatoarei că este o femeie superbă.

Face spectacol cu formele sale de invidiat, este o prezență activă și postează cele mai incitante poze de pe plaja. Natalia Mateuț, este cu adevărat un pericol, atât în rândul femeilor de vârsta ei cât și printre divele de 20 de ani.

Adauga un comentariu