Cancan

Nataşa Raab suferă de o boală gravă. Actrița a ajuns de nerecunoscut

Publicat: 15 oct. 2020
Nataşa Raab suferă de o boală gravă
Nataşa Raab a fost greu încercată în ultimii ani după ce a avut cancer ovarian și apoi i-a murit soţul

Interpreta Coanei Chiva dintr-o celebră reclamă, actrița Nataşa Raab, suferă de o boală gravă și a ajuns de nerecunoscut în ultima vreme. Mai mult, în urmă cu un an ea a trecut prin clipe teribile după ce soțul ei a murit.

Nataşa Raab a fost greu încercată în ultimii ani. Actrița a trecut printr-un cancer ovarian, apoi soţul său, doctorul Val Gutul a făcut cancer. Mai mult, moartea acestuia din septembrie 2019 a îngenuncheat-o. Nataşa Raab s-a retras definitiv, de aproape un an, din lumina reflectoarelor, iar acum locuiește la Craiova.

Eu m-am retras de mult, iar de un an de când a murit soţul meu chiar am hotărât că e cel mai bine să renunţ la tot. M-am îmbolnăvit de dor, însă mintea îmi este lucidă”, povestește Nataşa Raab.

Nataşa Raab suferă de o boală gravă

Într-un alt interviu pe care l-a acordat în vara acestui an, Nataşa Raab a vorbit despre suferința sa. Astfel, interpreta Coanei Chiva are o boală autoimună care îi afectează creierul, vorbirea şi din cauza căreia este mereu ameţită.

Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit actriţa pentru click.ro.

Totodată, la cei 67 de ani, actriţa Nataşa Raab mai are o singură dorinţă: își dorește să mai joace odată pe scenă.

Îmi doresc atât de mult să mai joc o dată pe scenă… Pentru asta trebuie să fac un recital, să fiu singură pe scenă. Boala asta autoimună nu-ţi ia minţile, ci îţi răpeşte motricitatea”, a povestit Nataşa Raab.

Boala şi necazurile au schimbat-o

Din păcate, actrița Nataşa Raab nu mai are energia de altădată. Boala a schimbat-o, iar dramele din ultima perioadă au făcut-o să sufere mult. Actriţa a împlinit 67 de ani pe 15 iulie. Nu a avut parte de o petrecere mare cu colegii sau prietenii, ci a sărbătorit acasă. Nataşa Raab a publicat mai multe fotografii în mediul online cu tortul şi florile primite la aniversarea sa. Actriţa este foarte slăbită și nici zâmbetul parcă nu mai e acelaşi.

La începutul anului, actriţa făcea dezvăluiri neaşteptate pentru click.ro și spunea că îşi doreşte să moară. Și aceasta deoarece Nataşa Raab suferă de o boală gravă care a afectat-o îngrozitor…

Adauga un comentariu