National

Nea Mărin a vorbit despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19 și cum s-a recuperat

Publicat: 21 mart. 2021
Nea Marin
Nea Marin

Nea Mărin a povestit, duminică, la Antena 3, prin ce a trecut pentru a se recupera după externarea de la Matei Balș, unde s-a tratat de COVID 19.

Recuperarea cunoscutului om de televiziune merge bine. Nea Mărin a intervenit în direct, într-o ediție specială la Antena 3, și a rememorat momentele în care s-a infectat cu coronavirus.

„Mă simt foarte bine. Mă dau cu ce se poate ca să uit prin ce am trecut”, a spus el, atunci când pe ecran s-au derulat imagini în care practica sporturi de iarnă.

„În septembrie eram la filmări. Am luat un shot, am dat fuga să mă testez. M-am testat la Matei Balș, cu soția. Amândoi ne-am internat. Că stăm o zi, că stăm două. Am stat șase. Am urmat tratamentul administrat pe atunci. După ce am ieșit din spital, ne-au zis să ne izolăm încă 4-6 zile. Ne-am dus la niște prieteni care au o pensiune și ne-au pus-o ladispoziție, la Predeluț. Încă 10 zile.

Cum am ajuns acolo și am dat de aerul acela tare și curat am simțit că obosim amândoi. Am urcat prima dată, amândoi, vreo sută de metri mai sus de pensiune. Apoi 200 de metri, apoi 300. Și uite-așa, în 10 zile ne-am refăcut (…)

Am luat frică, mă feresc ca ăla de tămâie, M-am testat de câteva ori și am constatat că am anticorpi. Însă nu las garda jos. Tot cu masca, pentru că nu doresc să mai ajung la spital în viața mea (…)

(Este întrebat dacă s-a vaccinat) Nu mă încadrez. Am 63 de ani, stau la rând, în câteva săptămâni cred că îmi vine rândul. Le doresc tuturor să nu treacă prin spaima prin care am trecut eu.

Să se gândească la faptul că o să trăim cu el (cu virusul) de acum încolo iar Dumnezeu să aibă grijă de toată lumea”, a concluzionat el.

Adauga un comentariu