Cancan ultimă oră

Nea Marin, după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2: „Și eu mă tem”

Publicat: 07 sept. 2020
Vedete de la Antena 1 suspecte de coronavirus
Nea Marin este una dintre vedetele de la Antena 1 care s-a îmbolnăvit de noul coronavirus

Lumea televiziunii a fost luată prin surprindere când celebrul Nea Marin s-a infectat cu coronavirus. Una dintre cele mai îndrăgite vedete a povestit pentru un post de televiziune care este starea sa actuală.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a declarat vedeta.

Unde s-a infectat Nea Marin cu Covid-19

În timp ce se afla la filmările pentru o emisiune care va urma să apară în 2021, filmată la mare, Nea Marin susține că ar fi intrat în contact cu mai mulți fani, în special copii.

„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a adăugat Nea Marin.

Nea Marin se teme pentru siguranța nepoților săi

Toate vedetele care au intrat în contact cu acesta au intrat în izolare la domiciliu și așteaptă rezultatul testului de coronavirus. Vorbim aici despre Alex Velea, Speak și iubita lui, Ștefania, pe lângă ceilalți angajați care se aflau la filmări. Nea Marin a declarat că se teme că odată cu începerea noului an școlar, nepoții săi vor fi în mare pericol.

„Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi. În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi. Părerea mea este ca lumea să se protejeze foarte bine. Nu ştiu cum e cu şcoala, cu începutul şcolii, şi eu mă tem, am nepoţi. Trebuie făcut tot ce este posibil să nu se îmbolnăvească şi copiii”, a mai spus Nea Marin, pentru un post de televiziune.

Adauga un comentariu