Local

Neculai Grămadă a adunat, într-o seară, o grămadă de infracțiuni la Iași. A fost prins beat de două ori la câteva zeci de minute distanță

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Neculai Grămadă a adunat într-o seară o grămadă de infracțiuni la Iași. A fost prins beat de două ori la câteva zeci de minute distanță
Un bărbat din Iași a fost prins băut la volan de două ori în aceeași seară

Un bărbat din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat de două ori în aceeași seară. Două echipaje de poliție l-au oprit în trafic. A fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis să-l trimită în arest la domiciliu

Un bărbat din Iași a bătut recordul infracțiunilor în trafic. Acesta a fost oprit de două ori de echipaje de poliție diferite în aceeași seară. În ambele dăți se afla sub influența alcoolului.

„La data de 07 mai a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Holboca, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Din cercetări a rezultat că, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DJ 249 A, raza comunei Holboca, într-un mod sinuos, la volan fiind identificat un bărbat de 39 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea polițiștilor de a fi condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice, bărbatul a refuzat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Neculai Grămadă a comis mai multe infracțiuni la Iași

Nu s-a terminat totul acolo. Individul s-a urcat la volan din nou, mai beat ca prima dată. La scurt timp, în jurul orei 22:00, bărbatul de 39 de ani a fost oprit în trafic de altă patrulă, întrucât se deplasa haotic pe DJ 249 A. La solicitarea organelor de poliție de a prezenta documentele personale și ale autoturismului, bărbatul a declarat faptul că în urmă cu puțin timp i-a fost reținut permisul de conducere. A fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să meargă la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

„În baza probatoriului administrat în cauze, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 08 mai a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

A fost arestat la domiciliu

Judecătorii ieșeni au decis să-l aresteze.

„Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în dosarul de urmărire penală nr. 4290/261/P/2024, privind luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul GRĂMADĂ NECULAI, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prevăzute de art. 337 Cod penal. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului reținut dacă nu este arestat în altă cauză. În baza disp. art. 227 alin. 2 Cod procedură penală și art. 218 rap. la art. 202 alin. 4 lit. d Cod procedură penală, dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu față de inculpatul GRĂMADĂ NECULAI, cu datele de stare civilă anterior menționate, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 08.05.2024 și până la data de 06.06.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Acum, Neculai Grămadă are de dat socoteală pentru infracțiunile comise la Iași.

Comentarii
  • A mai fost unul de îl dădea pe la știri că e recordmen,TELU FATU ii spune, l-a prins de 3 ori într-o zi,conduce bine mersi și azi și mai și tratează așa că nea grămadă nu-ti face probleme.

Adauga un comentariu