Cancan

Neînțelegeri între Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Din ce cauză s-au certat

Publicat: 05 oct. 2020
Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden
Mario Fresh cu Alex Velea si Lino Golden

Au apărut neînțelegeri între Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden, ceea ce a dus la ruperea lanțului de iubire dintr aceștia. Astfel, de curând, Mario Fresh și Lino Golden au ieșit de sub tutela lui Alex Velea. Cei doi au părăsit Golden Boy Society, iar cariera lor artistică va urma un cu totul alt drum. În urma acestui conflict a avut o reacție și Antonia, soția lui Alex Velea.

Mario Fresh a confirmat că el și Alex Velea nu mai sunt prieteni. Tânărul cântăreț a declarat că nu s-a certat cu Alex Velea, dar că ei au început să aibă păreri diferite și au răcit relația. Totuși, Mario a ținut să sublinieze că Velea l-a ajutat să devină cunoscut, motiv pentru care îi este recunoscător.

Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Antonia nu s-a mai putut abține și a reacționat pe marginea „conflictului” dintre soțul ei, Alex Velea, respectiv Mario Fresh și Lino Golden. Se pare că au apărut niște neînțelegeri, iar Mario Fresh și Lino Golden au ieșit din Golden Boy Society. Cu toate acestea, inițial, nimeni nu a comentat despre această despărțire. Însă ulterior, când fanii au cerut detalii, li s-a răspuns, iar aceste răspunsuri au determinat-o pe Antonia să dea replica.

Ce neînțelegeri sunt între Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden

Antonia și-a spus părerea despre plecarea celor doi din Golden Boy Society. Este vorba despre Mario Fresh și Lino Golden. Când fanii au aflat că cei doi nu s-au mai înțeles cu Alex Velea, au cerut detalii, iar băieții au răspuns. Mario Fresh a declarat că nu s-a certat cu Velea, doar că nu mai aveau aceleași păreri, și de asta s-a produs separarea. În același timp, Lino Golden a vorbit despre fix aceleași motive. Răspunsurile lor pentru fani au fost date pe Instagram.

Antonia, soția lui Alex Velea, le-a văzut și a reacționat imediat.

Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm… MODESTIA! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest”, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

Lino Golden i-a dat replica Antoniei

De remarcat este că cei doi, Antonia și Alex Velea, i-au ajutat mult atât pe Mario Fresh, cât și pe Lino Golden. I-au făcut cunoscuți, iar Lino Golden chiar a locuit în casa celor doi, unde a fost tratat ca un membru al familiei. După ce a văzut mesajul postat de către Antonia, Lino Golden a reacționat imediat.

Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a scris Lino Golden într-un story pe Instagram.

Antonia nu o agreează pe iubita lui Mario Fresh

Pe de altă parte, Mario Fresh a avut motivele lui să se retragă din Golden Boy Society. Și totul ar avea legătură cu iubita lui Alexia Eram care nu este agreată de Antonia. În urmă cu ceva timp, Antonia i-ar fi cerut soțului ei Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă la studio pe Alexia. Despre acest scandal a povestit inclusiv Abi Talent.

Se pare că la Golden Boy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Până una-alta e clar că sunt anumite neînțelegeri între Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Așadar, de-acum înainte sunt excluse orice colabărări artistice între aceștia…

Adauga un comentariu