National

Nelu „Apendicită” Tătaru, în contact cu o persoană infectată cu COVID-19

Publicat: 06 apr. 2020

Directorul de comunicare al Consiliului Judeţean Arad, Andrei Ando, a anunţat, luni, că este internat în spital după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind prezent în ultima vreme la mai multe acţiuni, inclusiv la vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.

„Am fost testat Covid-19 şi sunt pozitiv. Am ajuns la Spitalul TBC, de astăzi (luni – n.r.) intru în medicamentaţia pentru pacienţii în această situaţie. Probabil că prin contactele cu diferite persoane, în ultimele zile, m-am expus, chiar dacă am încercat să iau multe măsuri de precauţie. Mă încearcă emoţii ca pe orice persoană aflată în această situaţie, dar am încredere în tratamentul prescris de medicii arădeni şi sper să revin cât mai curând la Consiliul Judeţean, să mă alătur demersurilor pentru limitarea efectelor pandemiei în judeţul Arad.

Vă doresc tuturor sănătate şi atitudine pozitivă, să trecem cât mai repede peste această experienţă nedorită! Un gând bun şi colegilor din Consiliul Judeţean, care rămân pe ‘baricade’ împotriva virusului păcătos: spor la toate! Şi nu uitaţi, cei care puteţi, să staţi acasă!”, a scris Ando pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, a declarat că deocamdată instituţia nu a fost informată oficial în privinţa vreunei anchete epidemiologice. Andrei Ando a fost prezent, în ultima perioadă, la unele acţiuni publice. El a organizat şi o conferinţă de presă la CJ Arad şi, de asemenea, săptămâna trecută l-a însoţit pe ministrul Sănătăţii în vizita sa la SCJU Arad.
Comentarii
  • Dupa cum arata cred ca e sterilizat bine, nu-s probleme de infectie. Husi-ul permite, slava D-nului. Mai bine i-ati spune „sugativa” in loc de apendicita.

Adauga un comentariu