Local

Nelu Tătaru, la Iaşi: Nu este momentul relaxării, vârful epidemic nu a fost atins. Ce spune de 15 mai

Publicat: 02 mai 2020

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a făcut o serie de declaraţii. Aflat în vizită la Iaşi, ministrul a explicat că a vizitat mai multe spitale din municipiu şi că nu este momentul unei relaxări

”Am vizitat mai multe spitale din municipiu. Am fost în vizită la Spitalul de Neurochirurgie, la Maternitatea Cuza Voda şi acum sunt la Infecţioase. Am verificat starea personalului medical, am evaluat pacienţii COVID şi non-COVID”

Nelu Tătaru: Nu este momentul unei relaxări

Ministrul Sănătăţii a afirma, la Iaşi, faptul că nu este momentul unei relaxări

”Vreau să vă spun că nu este momentul unei relaxări. Cifrele sunt instabile. Vârful epidemic nu a fost atins.” a explicat ministrul sănătăţii la Iaşi.

”Nu mă gândesc încă la relaxare. Nu punem data de 15 mai. Suntem pe panta ascendentă a curbei. Avem o transmitere comunitară accentuată. Avem peste 12.000 de cazuri, multe asimptomatice, şi circa 200 de pacienţi în Terapie Intensivă.

N-am ajuns în vârful pantei. Îndemn la izolare, nu discutăm acum decât de precauţie, de prudenţă. Deocamdată doar sperăm la relaxare.

Va veni și momentul în care vom vedea o scădere continuă a numărului de cazuri, atunci putem vorbi de relaxare.”, a spus Tătaru.

Adauga un comentariu