Local

Nepoata lui „Passaris de România” rămâne după gratii!

Publicat: 25 feb. 2020

Nepoata celui supranumit „Passaris de România”, Nicoleta Petcu, a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv, luată în cazul ei de magistrați. Ieri, judecătorii ieșeni au respins cererea Nicoletei Dorina Petcu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

Amintim că, recent, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat două percheziții, una în București, iar alta în Zimnicea. Astfel, oamenii legii au ajuns la concluzia că individul cunoscut sub numele de „Passaris de România”, Constantin Cojocaru, ar fi avut un complice când ar fi jefuit mai multe case din zona Bucium. Oamenii legii au precizat că nepoata sa ar fi fost cea care l-ar fi ajutat.

Bunurile ar fi ajuns la Nicoleta Petcu

Totul a izbucnit în momentul în care Constantin Cojocaru a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor.
Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium. Vilele au fost alese pe sprânceană, printre cei păgubiți aflându-se medici și oameni de afaceri. Bunurile ar fi ajuns la Nicoleta Petcu, nepoata lui Cojocaru, dar, din câte susțin surse judiciare, și iubita acestuia.loading...

Adauga un comentariu