Eveniment-Social

Nervi întinşi la maxim! Un angajat CTP reacţionează nervos la întrebările unei femei – VIDEO

Publicat: 03 iun. 2020

Momente tensionate în această zi. Un angajat CTP Iaşi reacţionează nervos la câteva întrebări adresate de o femeie. Într-o înregistrare postată pe grupul local Eşti din Iaşi Dacă… se vede faptul că şoferul este iritat la întrebările femeii. Angajatul CTP ameninţa cu faptul că va apela la poliţie.

Nu merge plată cu cardul! Angajatul CTP: Nu mă teroriza! Chem poliţia

Discuţia a început în momentul în care femeia îl întreabă pe angajat de ce nu merge plată cu cardul. Nervos, şoferul îi spune femeii să nu îl mai terorizeze şi că s-a învăţat să plătească cu cardul.

” Vorbeşte frumos

Sunt compostoare care compostează

V-aţi obişnuit doar cu cardul.

Care e problema dumneavoastră? Dacă trăiţi în trecut, mergeţi în trecut.

Doamnă, chem poliţia că mă terorizaţi

Chem poliţia că să îţi dea amendă. Nu mă teroriza, auzi.

Vorbeşte frumos!

Stai pe scaun şi nu mai sta în picioare.

Mă obligi?

Da!

Dacă mă obligi o să stau.

Comentarii
  • vedeti aici pe net =Inimaginabil! Cu siguranta il stii pe acest controlor, dar nu te-ai fi gandit ca poate face asta! Si-a fotografiat fiica MINORA in ipostaze intime

  • Oare bugetarii nu conștientizează că sunt plătiți din banii cetățenilor ??? așa se vorbește cu un contribuabil și mai ales că e femeie ??? la privat, asemenea atitudine față de clienți, se sancționează cu încetarea contractului de muncă.

  • pt gheorghe.Acea gurita roscata a mai facut o scena ca aceasta,cred ca nu i-a fost umblat la motoras ca sa o relaxeze si se luase de sofer nu stiu cu ce imprejurari.Nu am mai rezistat eu ca si calator si am luat-o la ture ca sa lase soferul sa isi vada de condus,sa fie atent la trafic nu la „gurita ei”binecuvantata.Cred ca se afla pe traseul nr.46 intre statia Blocuri Pacurari si Tudor Vladimirescu.Daca nu functioneaza un aparat taxat poti informa soferul,nu sa-l iei la ture ca asa vrea muschiul tau.Eu am urcat si am incercat sa compostez dar abia se vedea tusul pe bilet de pe 2 aparate de taxat si l-am anuntat discret cand ajunge la capat de linie sa umple cu tus rezervoarele de la aparate.Si chiar imi multumise ca l-am anuntat.

  • Răspuns pentru -pensionar-de la alt pensionar. Esti cred un boșorog nesimnțit, și eu am lucrat în domeniu și ai de a face cu toți nesimnțiții ca tine.

  • Răspuns pentru -pensionar-de la alt pensionar. Esti cred un boșorog nesimnțit, și eu am lucrat în domeniu și ai de a face cu toți nesimnțiții ca tine.

Adauga un comentariu