National

Neti Sandu, predicție pentru anul 2022: „Vom avea o hipersensibilitate”

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neti Sandu predicție pentru anul 2022 Vom avea o hipersensibilitate
Neti Sandu

Previziunile lui Neti Sandu pentru 2022. Anul viitor arată bine pentru multe dintre zodii. Jupiter este în zodia Pești anul viitor și asta aduce multe beneficii pentru majoritatea dintre nativi.

”Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec.

Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului.

O să empatizăm cu ceilalți, vom avea o hipersensibilitate, lucrurile se vor reașeza. Când Jupiter va intra în zodia Berbecului atunci vom găsi puterea și energia de început. E zodia locomotivă și ne putem îndeplini obiectivele.

România este sub zodia Vărsătorului și rămâne cu Saturn care înseamnă lege, ordine, austeritate.

Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Peștii vor încasa bani în a doua parte a anului. Fecioara poate avea niște beneficii în 2022, Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața.

La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti, o relație bună, Săgetătorul are o nouă relație la orizont, Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a spus Neti Sandu

Cât câștigă Neti Sandu la Pro TV

De-a lungul timpului, s-a vorbit mult timp despre salariile anumitor vedete din lumea televiziunii. În unele cazuri, sumele vehiculate sunt colosale, dar pe deplin meritate de respectivele prezentatoare ori vedete TV. În acest sens, sunt destule persoane curioase cu privire la veniturile salariale ale prezentatoarei rubricii horoscop de la Pro TV, Neti Sandu. Aceasta a devenit celebră pentru imaginea care a consacrat-o, și anume tunsoarea sa neschimbată. De asemenea, Neti este cunoscută și pentru modestia de care dă dovadă pe plan personal.

Neti Sandu a vorbit destul de rar despre viața sa privată și a ales să trăiască modest, crea ce a stârnit mereu curiozitatea oamenilor. Iar referitor la salariul pe care îl încasează la Pro TV, acesta este unul semnificativ mai mic decât al colegilor de matinal. Astfel, pentru rubrica horoscop pe care o realizează la știrile matinale, Neti Sandu ar primi un salariu de aproximativ 2000 de euro.

Neti Sandu a fost căsătorită

În pofida faptului că este o persoană foarte discretă, Neti Sandu s-a destăinuit la un moment dat cu privire la viața ei sentimentală. Astfel, ea a povestit că a fost căsătorită o singură dată, pe când avea doar 24 de ani, iar mariajul ei a rezistat doi ani. Totodată, a recunoscut și că a avut o relație de aproape 10 ani, care s-a sfârșit brusc în 1995, chiar în ziua debutului la Pro TV.

Această despărțire a lăsat urme în sufletul ei și a avut nevoie de câțiva ani de psihoterapie pentru a trece peste aceasta. Nu a spus cine era bărbatul respectiv, însă a lăsat să se înțeleagă că făcea parte din lumea actoriei. În altă ordine de idei, Neti Sandu și rubrica horoscop ocupă, probabil, primul loc în preferințele românilor în ceea ce privește previziunile astrale.

Adauga un comentariu