Sport

Neymar a făcut anunțul așteptat de fani: „Vreau să-mi las numele în cărţile de istorie ale clubului!“

Publicat: 31 aug. 2020
ALT=Neymar
Neymar a făcut anunțul așteptat de fani: „Vreau să-mi las numele în cărţile de istorie ale clubului!“

Atacantul echipei PSG Neymar, în vârstă de 28 de ani, a făcut anunțul așteptat de fani. Brazilianul a anunțat că va rămâne la Paris Saint-Germain și în sezonul 2020/2021, în ciuda faptului că, în trecut, a recunoscut că și-ar fi dorit să plece din Franța.

Neymar a făcut anunțul așteptat de fani

Neymar a declarat pentru revista oficială a clubului francez că va continua la gruparea din capital Franței.

„Rămân la PSG, sezonul viitor! Şi cu ambiţia de a reveni în finala Ligii Campionilor, de această dată să o câştigăm.

Îmi place această idee de a face totul pentru a-mi lăsa numele în cărţile de istorie ale clubului meu”, a declarat brazilianul, care îşi va începe al patrulea sezon cu PSG la 17 septembrie, la Lens.

Neymar, 28 de ani, a sosit în Franţa în vara anului 2017, după ce PSG a plătit Barcelonei clauza de reziliere a contractului jucătorului, de 222 de milioane de euro.

Presa catalană susținea că Neymar a redevenit o prioritate pentru Barcelona, după ce Lionel Messi i-a anunțat pe conducătorii clubului că își dorește să plece. Formația de pe Camp Nou este nevoită acum să se reorienteze, cel puțin pentru sezonul următor.

Cum a pierdut peste 100 de milioane de euro

Neymar şi compania de echipament sportiv Nike au pus punct parterneriatului lor, care dura de 15 ani, a anunţat concernul american, citat de AFP.

„Eu confirm că Neymar nu mai este sportivul Nike”, a spus Josh Benedek, un purtător de cuvânt al grupului.

Nike a semnat cu Neymar pe când acesta avea 13 ani şi nu intrase în echipa profesionistă a lui Santos, driblingurile sale de la acea vreme devenind celebre pe internet.

Potrivit publicației braziliene Folha de Sao Paulo, ultimul contract al lui Neymar cu Nike era pe 11 ani, urma să expire în 2022 și avea o valoare totală de 105 millioane de dolari.

Conform presei, atacantul echipei Braziliei (28 ani) ar fi în tratative cu Puma, rivalul german al lui Nike.

Site-ul brazilian UOL a avansat varianta conform căreia Neymar şi Nike au eşuat în găsirea unui acord privind valoarea remuneraţiei jucătorului pentru reînnoirea contractului. Negocierile între agenţi şi compania americană intraseră în impas de mai multe luni.

Magazinul Forbes, care îl clasează pe Neymar pe locul 7 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume, estimează veniturile sale pentru anul acesta la 95,5 milioane dolari, inclusiv contractele de sponsorizare.

Distracție la Ibiza

Chiar dacă PSG a pierdut în finala Champions League contra lui Bayern Munchen, vedetele lui Thomas Tuchel par a fi uitat acest episod și au fost în vacanță, înainte de a se pregăti de noul sezon.

Până la primul joc din Ligue 1, Mauro Icardi, Keylor Navas și Neymar Jr au petrecut în Ibiza, unde li s-au alăturat și partenerele Wanda Nara, Andrea Salas și Natalia Barulich.

Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora Neymar și-a petrecut vacanța din Ibiza alături de altă femeie, Anitta (27 de ani), o cântăreață și femeie de televiziune extrem de populară în Brazilia, cei doi au confirmat că sunt amici și nimic mai mult.

Vedetele de la PSG și-au petrecut vacanța din Ibiza alături de partenerele Wanda Nara, Andrea Salas și Natalia Barulich.

Adauga un comentariu