Local

Nici violul nu mai este ce a fost! Dezbatere într-o comună din Iași, după un scandal ciudat: „A prins-o și soțul cu el în casă”

Publicat: 29 oct. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Nici violul nu mai este ce a fost Dezbatere într-o comună din Iași după un scandal ciudat A prins-o și soțul cu el în casă
Un bărbat din Iași a fost arestat pentru violare de domiciliu și tentativă de viol, asta după ce a mers în vizită la vecina sa

Întâmplare ciudată într-o comună din județul Iași. Un bărbat a fost arestat zilele trecute, după ce a intrat peste o vecină și a încercat să o violeze. Localnicii din comuna Erbiceni spun că povestea este cusută cu ață albă

Constantin Lincu este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna ieșeană Erbiceni. Acesta a fost reținut și arestat zilele trecute, după ce a fost acuzat de o vecină că a încercat să o violeze. Povestea este cusută cu ață albă, spun localnicii din satul Spinoasa, dar polițiștii nu au aceeași părere. Constantin Lincu ar fi intrat în casa femeii și ar fi încercat să întrețină cu aceasta relații intime. Prin forță, femeia a reușit să scape și a cerut ajutorul oamenilor legii. Polițiștii au intrat pe fir, iar Lincu a ajuns după gratii.

Victima și agresorul, prieteni vechi?

Localnicii îl consideră nevinovat pe bărbat. Gura lumii spune că soțul femeii „atacate” ar fi fost plecat în străinătate acum ceva vreme. În această perioadă, femeia s-ar fi văzut cu Lincu și chiar ar fi fost prinsă de soț când acesta s-a întors acasă. Deci oamenii nu știu ce să zică despre arestarea lui Lincu.

„Se aude că a fost cu el cât bărbatul ei a fost plecat. Se zicea că l-ar fi găsit pe Lincu în casă… Acum nu știu ce să zic… Viol nu cred că a fost, e complicată povestea”, a spus un localnic.

Constantin Lincu are de dat explicații în fața legii

Cert este că, acum, Constantin Lincu are de dat explicații în fața legii.

„Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și violare de domiciliu, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Acum câteva săptămâni, un bărbat din județul Iași a profitat de faptul că avea mai multă forță decât o femeie și a încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale. Astfel, ieșeanul are în fața sa un întreg proces penal care urmează să se desfășoare pentru a se stabili exact dacă este sau nu vinovat. Dacă magistrații vor fi convinși de vinovăția acestuia, Petronel Lilian Stamatin riscă ani grei de pușcărie.

Polițiștii ieșeni l-au identificat pe suspect și l-au săltat, ducându-l la secție

Ieșeanul ar fi găsit victima perfectă pentru planul pe care îl avea în minte. După ce a consumat cantități mari de băuturi alcoolice, acesta s-a decis că ar dori să îi facă felul unei ieșence, știind că este vulnerabilă. Femeia în vârstă de 42 de ani, din localitatea Glodenii Gândului, județul Iași, trăia singură, astfel că bărbatul credea că nimeni nu ar fi fost în preajmă atunci când ar fi vrut să își pună planul în aplicare.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de pușcărie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu Lincu Constantin.

Comentarii
  • Mari krvete astea pe la Garbesti, Glodenii Gandului. O stiti pe Mioara Romana? Dar pe Andreea Buzduganeasa? Pretene cu Cojocaru gaboru hartuitor

  • Poate se sesizează cineva în legătură cu titlul acela absolut dezgustător. Nu am cuvinte. Ce hal de incapacitat mintal trebuie să fii să scrii o asemenea imbecilitate? Cum adică „nici violul nu mai e ce a fost?” Sunteți nostalgici după violuri? Vă e dor de ce bine se viola pe timpuri? Mi se pare că oricine a venit cu ideea acestui titlu ar trebui să își facă un examen psihiatric, pentru că nu poate fi normal la cap. Nu am cuvinte. Vorbim despre un eveniment traumatizant, cum naiba puteți scrie așa ceva?

Adauga un comentariu