Local

Nicolae Bratu revine în fruntea Inspecția Muncii Iași

Publicat: 17 oct. 2019

Dantes Nicolae Bratu revine de mâine la conducerea Inspecţiei Muncii. Acesta va avea funcţia de inspector general de stat. Anterior, Bratu fusese detaşat ca secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi.

Ministerul Muncii a emis în data de 15 octombrie ordinul prin care încetează detaşarea temporară la Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi începând cu data de 18 octombrie 2019.

De asemenea, în Monitorul Oficial din data de 14 octombrie 2019 a fost publicată decizia 258/2019 privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Dantes Nicolae Bratu a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi.

„Uneori, oricât am fi de căliţi şi de puternici, viaţa ne surprinde şi ne pune în faţa
unor noi încercări. Prin funcţiile pe care le deţinem, ne-am asumat acceptarea
deciziilor care ne privesc cariera profesională, chiar dacă acestea nu sunt
întotdeauna în armonie cu ceea ce simţim şi nici într-un moment oportun pentru
instituţie. Revin cu bucurie la Inspecţia Muncii, unde, în îndelungata mea activitate, am avut norocul să cunosc oameni minunaţi, frumoşi şi dedicaţi, profesionişti desăvârşiţi, cu care am împărtăşit şi de la care am învăţat, la rândul meu, multe lucruri. Dincolo de toate acestea, cel mai important este că am adunat, alături de aceştia amintiri şi experienţe de neuitat”, a declarat
Dantes Nicolae Bratu.

El a fost detaşat la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi
Bărbaţi începând cu data de 18 aprilie 2019 pentru o perioadă de șase luni.
Dantes Nicolae Bratu lucrează la Inspecţia Muncii din 1999 şi a condus instituţia din 2011, evoluând de la funcţia de inspector de muncă la cea de inspector general de stat.loading...

Adauga un comentariu