National

Nicolae Criste a murit la doar 58 de ani. Fostul edil s-a stins din viaţa chiar înainte de ziua lui

Publicat: 20 aug. 2020
Nicolae Criste a murit la doar 58 de ani
Nicolae Criste a murit la doar 58 de ani

Nicolae Criste, fostul primar din comună Cizer, a murit ieri. Peste doar două săptămâni, bărbatul urma să împlinească 59 de ani. Nicolae Criste fusese ales pe listele PNL. A fost pimar ani la rând până în 2012.

Nicolae Criste a murit

„În această dimineață o veste cutremurătoare a zguduit comună Cizer, fostul primar Nicolae Criste a încetat din viață! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnica pomenire!”, transmite Primăria Cizer, potrivit sportulsalajean.ro.

Cu doar o lună în urmă o altă nenorocire s-a abătut asupra primarului comunei Lița din Teleorman. Dorel Popescu a fosr răpus de coronavirus.

„Profund îndureraţi, am aflat vestea tragică a morții neaşteptate a bunului nostru coleg, prieten și om deosebit, primarul Comunei Lița, profesorul Dorel Popescu. O persoană minunată, un colaborator şi prieten desăvârşit, un edil foarte dăruit comunității, familiei și prietenilor. A fost iubit și respectat datorită activităţii sale neobosite și grijii sale pentru cetățenii din localitatea în care a ales să trăiască.

Acum, când sufletul său s-a îndreptat către Cer, lăsând în urmă un gol în sufletele colegilor, familiei și apropiaților, trăim un mare regret și o emoție copleșitoare ce apasă asupra tuturor celor ce am avut privilegiul să îl cunoaștem”, a scris președintele CJ Teleorman.

Nicolae Criste a murit. Clipe grele şi pentru familia unui consilier din Vaslui

Consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a încetat din viaţă. Acesta fusese diagnosticat săptămâna trecută cu Covid-19 şi, din cauză că starea lui s-a agravat, a fost transferat la Iaşi. Bărbatul prezenta comorbiditati, având afecţiuni pulmonare şi cardiace. Din păcate pentru el, nu s-a putut face nimic iar acesta a pierdut lupta cu viaţa.

Dumitru Buzatu s-a opus purtării măştii

Încă de la începutul crizei de coronavirus, Instituţia condusă de Dumitru Buzatu a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea şi gestionarea infecţiilor cu noul coronavirus. Una dintre obligaţiile angajaţilor, încă de la început, a fost purtarea măştilor de protecţie. Chiar dacă majoritatea s-a conformat, cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu. Acesta a refuzat în mai multe şedinţe ale Consiliului Judeţean să poarte masca, gestul său fiind urmat de mai mulţi consilieri PSD.

„(…) S-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu, de exemplu, dar nu cred în coronavirus. Haideţi să fim serioşi! Asta e o chestiune de determinare ştiinţifică, medicală etc., nu de credinţa că atare. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirusul e treaba lui, nu sunt eu client. Colegii mei trebuie să audă bine, dar poate că unii nu aud bine, în orice caz media naţională aude foarte prost.

Am spus, dar era vorba de altceva, era într-un anumit context în care se marşa pe măsurile acestea foarte simple care, din păcate, au condus la situaţia în care avem de-a face cu o incidenţă din ce în ce mai mare a virusului faţă de cetăţenii romani”, declara Dumitru Buzatu, liderul PSD.

„Ori, eu cred că trebuie gândite măsuri mai complicate. Tot o dăm cu purtaţi masca, staţi în casă, iată că infectarea este în expansiune. Mergeţi mai departe cu aceste măsuri foarte simple. Eu nu port masca, am explicat, nu îndemn pe nimeni, pe toţi i-am îndemnat să respecte legea. Dar eu, în semn de protest pentru simplitatea şi absurditatea unor asemenea măsuri, nu port masca!”, afirma cu tărie Buzatu.

Adauga un comentariu