Sport

Nicolae Stanciu, dezvăluiri din vestiarul echipei naționale: „Unii dintre ei nu au pic de respect”

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicolae Stanciu dezvăluiri din vestiarul echipei naționale Unii dintre ei nu au pic de respect

Nicolae Stanciu a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei naționale, care a ratat calificarea la Euro 2020. Unul dintre jucătorii „grei” ai României susține că unii dintre fotbaliștii veniți de la echipa U21 „nu au pic de respect”.

„Eu sunt un tip foarte prietenos și vorbesc cu toată lumea care vine la națională. Când vine cineva nou, când ne salutăm îi zic mereu: Bine ai venit! Să te integrezi, să-ți placă. Dar discuții nu prea avem. Eu am debutat în 2016, aveam 23 de ani și veneam de la Steaua. Când m-am dus la națională, îmi era rușine. Nu vreau să zic nimic rău, pentru că sunt unii tineri care sunt pâinea lui Dumnezeu, dar sunt alții care nu au un pic de respect. Și nu față de mine, dar mai sunt Tătărușanu sau Chiricheș, care au peste 50 de meciuri la echipa națională. Omul ăla joacă în Franța, a fost unul dintre cei mai buni portari din campionat. Chiricheș a fost la Tottenham, la Napoli”, a spus Stanciu, pentru Prosport.

Pentru tricolori urmează barajul din Liga Națiunilor

Problemele menționate de Stanciu trebuie să dispară, dacă ținem cont că tricolorii trebuie să dea totul pentru a ajunge la Euro 2020. Ultima șansă a României este reprezentată de barajul din Liga Națiunilor.
România va lupta pentru un loc la Euro 2020 în play-off-ul Ligii Națiunilor, care se va disputa pe 26 și 31 martie 2020.
La baraj, alături de țara noastră vor mai participa: Islanda, Bosnia-Herțegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoția, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo, Belarus.
În semifinalele barajului, România se va duela cu una dintre Islanda și Scoția. Adversara se va afla la tragerea la sorți de la Nyon, ce va avea loc vineri

Adauga un comentariu