Cancan

Nicole Cherry a pozat nud? Ce spune frumoasa artistă despre tatăl copilului ei

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry a pozat nud Ce spune frumoasa artistă despre tatăl copilului ei
Nicole a explicat cum s-a schimbat relația dintre ea și Florin de când au devenit părinți

Multă lume se întreabă dacă Nicole Cherry a pozat nud. Îndrăgita cântăreață atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și face furori pe rețelele de socializare. Dincolo de succesul pe plan profesional, Nicole Cherry se bucură de rolul de mamă. Iată ce spune frumoasa artistă despre tatăl copilului ei. 

Nicole Cherry a refuzat să pozeze nud 

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. La vârsta de 23 de ani, frumoasa cântăreață are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului. 

Mai mult, vedeta se declară o femeie împlinită și pe plan personal. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Florin, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire. 

Cu toate că mereu postează fotografii în ținute sexy, Nicole Cherry a refuzat până acum să pozeze nud pentru revistele de profil. Tânăra artistă face furori în mediul online și se afișează mereu în ipostaze provocatoare, care îi pun în evidență fizicul de invidiat. 

Nicole Cherry are un număr impresionant de admiratori pe rețelele de socializare, unde vedeta împărtășește cu fanii evenimentele frumoase din viața ei privată. 

Tânăra cântăreață a reușit să se mențină în formă și în perioada în care a fost însărcinată, iar în prezent se bucură din plin de rolul de mămică. Aceasta are o fetiță împreună cu logodnicul ei, Florin, bărbatul care i-a cucerit inima.

Deși a provocat uneori controverse cu aparițiile îndrăznețe și ținutele incendiare, Nicole Cherry a mărturisit că a refuzat să pozeze nud. 

În schimb, alte vedete din showbiz-ul autohton au ajuns în atenția publicului după ce s-au lăsat fotografiate în ipostaze nud. Una dintre acestea este Daniela Crudu, care a pozat goală pentru mai multe reviste de profil.

O altă brunetă care și-a etalat formele perfecte în pictoriale incendiare este Andreea Tonciu, concurentă la emisiunea Survivor România 2022.

Ce spune tânăra cântăreață despre tatăl copilului ei

Nicole Cherry formează de ceva timp un cuplu alături de Florin Popa. De curând, cei doi au devenit părinți și sunt extrem de fericiți. Frumoasa artistă a vorbit în repetate rânduri despre cel care i-a cucerit inima și cum a început povestea lor de dragoste.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.”, a declarat artista.

Chiar dacă nu s-au căsătorit, Nicole Cherry și Florin Popa sunt mai fericiți ca oricând, iar de când sunt părinți relația lor este și mai puternică.

Întrebată de ce nu a făcut pasul cel mare până acum, frumoasa artistă a mărturisit care este motivul.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie deosebită. Să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva.”, a precizat aceasta.

În ceea ce privește botezul fiicei lor, Nicole Cherry a dezvăluit că frumosul evenimentul va avea loc în luna mai, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii. În prezent, aceasta se bucură de rolul de mamă alături de partenerul ei de viață, care o susține mereu.

Nicole Cherry a refuzat să pozeze nud. Frumoasa artistă se bucură de succes, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Adauga un comentariu