Cancan ultimă oră

Nicole Cherry, declarații sincere despre frica pe care o are, pentru momentul în care fiica sa va crește! Nimeni nu s-ar fi gândit

Publicat: 26 iun. 2022
Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 23 de ani

Nicole Cherry se numără printre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Este artistă în adevăratul sens al cuvântului, tânără și frumoasă, iar mai nou este mămică, iar în calitate de părinte, vedeta le-a făcut fanilor săi o dezvăluire, legată de frica cea mai mare pe care o are în privința fiicei sale, pentru momentul în care va crește.

Concret, artista spune că îi este teamă de faptul că nu va putea gestiona o anumită situație în momentul în care se va întâmpla ceva, mai precis atunci când va trebui să-i explice Anastasiei ce e bine și ce e rău, pentru a o face să se obișnuiască cu anumite lucruri.

Însă, cu toate acestea, Nicole Cherry a mai spus că speră că genele sale o vor ajuta și își dorește să reușească să fie destul de prietenă cu micuța sa, dar în același timp, și destul de impunătoare în fața acesteia, încât să o facă să înțeleagă care sunt lucrurile bune și care sunt cele rele.

„Asta e cea mai mare teamă a mea, să nu știu să fac față, să nu știu să gestionez situația în momentul în care se întâmplă o situație…  Eu vreau să cred că sigur genele mă vor ajuta în această situație și că voi reuși să fiu destul de prietenă, destul de impunătoare în fața Anastasiei încât să o fac să înțeleagă care sunt

lucrurile bune și care sunt lucrurile rele.  Și să știe să facă diferența între ele și un lucru pe care sigur îl voi face e să îi arăt fiecare situație rea, să i-o expun, să nu o feresc de situațiile rele, pentru că un copil, dacă este ferit de situațiile rele, nu o să știe niciodată cum să acționeze, se va speria de propriile sentimente.  Eu îmi doresc să o și feresc cât se poate, dar în același timp să-i ofer și puțin din toate, încât să știe: «OK! Sunt în lumea asta, nu e totul roz»”, a mărturisit  Nicole Cherry.

Nicole Cherry, despre cariera fiicei sale

Deși este destul de devreme să se gândească la acest aspect, respectiv la cariera fiicei sale, Anastasia, Nicole Cherry a declarat recent că ea își dorește ca fetița ei să facă ceea ce îi place, pentru a munci cu drag și pentru a evolua în domeniul pe care îl va alege.

„Eu vreau să fie ce își dorește ea, ce simte, unde se simte cel mai bine, pentru că dacă nu ai o carieră sau un loc de muncă în care să te simți OK, cred că ajungi la un moment dată să clachezi și să nu mai ai succes pe domeniul acela, sau pe nișa aia și clar trebuie să o iei de la capăt și e greu să o iei de la capăt. Asta mi-aș dori pentru ea, să știe din prima să-și aleagă drumul și să reușească să muncească, să fie cea mai bună în acel domeniu”, a mai spus Nicole Cherry.
Adauga un comentariu