Cancan ultimă oră

Nicole Cherry s-a fotografiat cu perfuzia la mână. Ce a pățit cântăreața: „Ori la bal, ori la spital”

Publicat: 04 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară și se bucură de un succes răsunător pe plan profesional. Cântăreața se bucură de o comunitate destul de mare în mediul online, iar aceasta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată și-a îngrijorat urmăritorii, asta pentru că s-a fotografiat cu perfuzia la mână.

Nicole Cherry, cu perfuzia la mână

Nicole Cherry a avut o perioadă destul de aglomerată, iar oboseala și-a spus cuvântul, asta pentru că artista a fost surprinsă cu perfuzia la mână. De această dată, cântăreața s-a filmat cu zâmbetul pe buze, semn că starea ei de sănătate este una bună.

”Petrecere de seară, nu vă panicați, vin! Din seria: ”Ori la bal, ori la spital”, am ales balul.”, a declarat Nicole Cherry pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Nicole Cherry

Nicole Cherry are o perioadă destul de aglomerată în acest sezon, iar cântăreața are evenimente și concerte peste tot în țară și oboseala și-a spus cuvântul, astfel că Nicole Cherry a decis să facă o perfuzie cu vitamine.

După ce s-a fotografiat cu perfuzia la mână, Nicole Cherry a început pregătirile, asta pentru că artista a mărturisit pe rețelele de socializare că va merge la o petrecere diseară și că trebuie să fie în cea mai bună formă a ei.

Adauga un comentariu