Cancan ultimă oră

Nicole Cherry și fiica ei, costumate în Alice din Țara Minunilor la petrecerea aniversară a micuței. Anastasia a împlinit un an

Publicat: 27 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry și fiica ei costumate în Alice din Țara Minunilor la petrecerea aniversară a micuței. Anastasia a împlinit un an
Nicole Cherry alături de fiica ei

Fiica artistei Nicole Cherry a împlinit un an, iar mama ei s-a asigurat că petrecerea ei aniversară o să fie memorabilă și nu o să-i lipsească nimic. Cântăreața a avut un decor inspirat de basmul ”Alice în Țara Minunilor” și a ales ca ea și fetița ei, Anasatasia, să fie costumate în personajul principal.

Nicole Cherry și fiica ei, costumate în Alice din Țara Minunilor la petrecerea aniversară a Anastasiei
Ieri seară, Nicole anunța că pregătirile erau deja pe ultima sută de metri și dezvăluia tematica aleasă pentru prima dată. În urmă cu puțin timp, artista le-a arătat fanilor ei din mediul online cum a fost întregul decor și s-a fotografiat alături de fetița ei, în timp ce ambele purtau ținuta personajului Alice: o rochiță cu albastru și alb de școlăriță.

„Sunt atât de entuziasmată pentru că i-am pregătit petrecerea și am ales cred că cele mai bune fete să punem toată treaba la cale. O să vă mai povestesc și pe parcursul zilei de astăzi și mâine o să vă arăt de acolo, dar sunt … aaa, nu mai pot. E ca și când vine ziua mea, fix așa. Mai rău ca la ziua mea. Chiar sunt entuziasmată tare și sper să iasă totul bine. Inițial, voiam să-i fac cu Winter Wonderland (…) mi-am schimbat această dorință, pentru că am găsit un decor minunat și așa am ales practic Alice in Wonderland.”, a dezvăluit Nicole Cherry, pe InstaStory, sâmbătă seară.

În urmă cu puțin timp, Nicole i-a transmis și o urare emoționantă fetiței ei.

„27.11.2021 , 13:48❤️

Acum un an am devenit mamă și am cunoscut cea mai profundă formă de iubire necondiționată.

Îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă.

Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă.

La mulți ani, fetița mea perfectă!”, a fost mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare.

postare instagram
Postare instagram Nicole Cherry
Adauga un comentariu