Local

Nicoleta, tânără de 17 ani diagnosticată cu tumoră cerebrală, a decedat

Publicat: 04 mart. 2021

Sute de ieşeni s-au mobilizat de la debutul anului 2021 pentru a o ajuta pe Nicoleta, o tânără din Iași. Nico, aşa cum o alintau prietenii, era o adolescentă în vârstă de doar 17 ani care destinul nu a fost prea blând cu ea. Aceasta a fost diagnosticată în anul 2020 cu tumoră cerebrală.

În urma mobilizării ieșenilor, s-au strâns 15.000 de dolari iar Nicoleta a plecat în Turcia. Salvarea şi primele investigații au fost achitate din bănuții strânși cu ajutorul oamenilor cu suflet mare și cald. Din nefericire, adolescenta a decedat în Turcia.

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Mi-e dor de părul tău frumos,
Mi-e dor nespus de faţa ta,
Mi-e dor de glasul tău duios,
Mi-e dor de frumuseţea ta.
Mi-e dor de felul tău copilăresc,
Mi-e dor de lacrima sărată a ta,
Mi-e dor de râsul drăgăstos,
Mi-e dor de gingăşia ta.
Mi-e dor nespus de tine, draga mea,
Mi-e dor de sărutul tău duios,
Mi-e dor de veselia ta.
Mi-e dor de tot ce-a fost frumos.
Adio draga mea,Dumnezeu m-i te-a dat să-mi umpli viața de bucurie dar tot El a hotărât să te ia la El!😭😭😭
Durerea te-a copleșit și nu ai mai rezistat !😭😭😭
Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc!😭😭😭
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤”, a publicat pe pagina de socializare mama Nicoletei.

Mobilizare a ieșenilor pentru a o salva pe Nicoleta

În urmă mai multor internări în spitalele specializate din Iaşi, tânăra a fost externată precizându-i-se că nu ar avea şanse de supravieţuire în urma unei operaţii. Familia şi prietenii solicita părerea unui medic specialist din România sau străinătate şi a primi o speranţă de viaţă.

Nicoleta, o tânără frumoasă şi plină de speranţă a luptat pentru viaţa sa. În data de 30 decembrie 2020 a fost externată din unitatea medicală, însă aceasta vrea chiar și 1-2% şanse de supravieţuire dacă va fi supusă la o intervenţie chirurgicală. Familia așteaptă un răspuns din partea medicilor specialiști pentru a se agăța de o fărâmă de speranță.

Familia Nicoletei a solicitat inițial ajutorul medical și ulterior sprijin financiar.

„Pe Nicoleta Florentina Coman mulți o cunosc din contexte diferite și din ocazii diferite. De data aceasta Nico, așa cum mulți o alinta, are nevoie de noi. Și nu numai ea. Întreaga familie are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Nico a fost diagnosticată cu tumora cerebrală, SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumora malignă cap, fata, gât. Boala necruțătoarea care a curmat visele tinerei de 17 ani avansează cu repeziciune spre un final nefericit. Familia, ajunsă la capătul puterilor, nu cere nimic, dar are nevoie de sprijin material. Tatăl, singura sursă de venit, a fost nevoit să renunțe la slujbă pentru a fi alături de fiica sa, internată în ultimele 3 luni la secția de oncologie a Spitalului Sfânta Maria din Iaşi și de celelalte două fiice rămase acasă. Orice ajutor material, este bine venit și poate ajunge la familie în conturile: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela. Familia poate fi localizată în Sodomeni-Pascani şi/sau la numărul de telefon 0743100420!”, se arata în mai multe postari distribuite intens pe grupul Eşti din Iaşi dacă…, pe Facebook.

Adauga un comentariu