Cancan

Nicoleta Voicu a ajuns la o frumoasă vârstă, însă puțină lume știe cu ce probleme de sănătate se confruntă

Publicat: 22 iun. 2021
Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și ajunsese să creadă că suferă de leucemie

Nicoleta Voicu a avut o relație destul de intensă cu artistul popular Gheorghe Turda, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi. În urmă cu câțiva ani, cei doi făceau deliciul presei mondene autohtone, poate și pentru faptul că îi despărțeau mai bine de 20 de ani. S-au certat, s-au reîmpăcat însă în cele din urmă s-au despărțit pentru totdeauna, după cum aveau să afirme ambii. Recent, interpreta de muzică populară a povestit despre un episod nefericit din viața ei, când a crezut chiar că este pe moarte.

Artiștii populari Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt dovada vie că de la dragoste la ură e o cale foarte scurtă. Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, s-au despărțit, și-au mai dat o șansă, însă în cele din urmă au pus punct relației. Mai mult, după ce s-au iubit cu intensitate la a doua tinerețe, cei doi au ajuns să-și arunce apoi fel de fel de acuze. Convoiul de replici acide continuă și în prezent, iar Nicoleta Voicu se declară dezamăgită de cele întâmplate în timpul relației cu rapsodul.

Nicoleta Voicu vârstă

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a recunoscut că mulți ani a evitat să-și serbeze ziua de naștere. Aceasta are legătură cu cea mai mare dramă din viața ei, și anume faptul că a fost abandonată la naștere. Artista de muzică populară a văzut lumina zilei la 1 februarie 1972, însă nici până astăzi ea nu și-a dat seama dacă data nașterii a fost o zi cu noroc sau ghinion.

Nicoleta Voicu, în vârstă de 49 de ani, a stat aproape doi ani abandonată într-un orfelinat, până ce a fost adoptată. Și totuși, ani la rândul a trebuit să poarte această povară, a copilului părăsit de mamă. După cum singură recunoaște, cea mai tristă zi din viața unui copil orfan este cea de naștere. Însă aceasta nu este singura dramă din viața ei. Aceasta a povestit că în urmă cu câțiva ani s-a confruntat cu probleme de sănătate destuld e grave

Ce probleme de sănătate a avut iubita lui Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a făcut mărturisiri șocante de curând, când a povestit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta susține că a fost față în față cu moartea și crede că ar fi putut fi vorba despre leucemie sau alte tumori. Artista a mărturisit că se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi destul de mari pe tot corpul, fără să se fi lovit sau să aibă diferite accidente care i le-ar fi putut cauza. Eczemele au început să apară pe picioare mai întâi, însă în fiecare zi apăreau din ce în ce mai multe, până când i s-au extins pe tot corpul. Nicoleta Voicu a mers la medicul de familie cu teamă, deoarece credea că are leucemie.

„Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a povestit Nicoleta Voicu.

A fost la un pas de moarte

După ce a început să vadă din ce în ce mai multe vânătăi pe corpul ei, fosta iubita a lui Gheorghe Turda s-a gândit că ar fi vorba despre leucemie. Chiar dacă nu știa despre ce este vorba cu exactitate, artista a încercat un tratament naturist, acasă, în speranța că vânătăile îi vor dispărea de pe corp. A durat o perioadă lungă de căutări și documentări, iar atunci Nicoleta Voicu a descoperit că una din marile probleme este alimentația, deoarece niciodată nu a consumat fructe așa cum ar fi trebuit, ceea ce este destul de toxic pentru organism, în condițiile în care nu are un aport de vitamine.

Din fericire, tratamentul naturist pe bază de fructe a dat roade în cazul interpretei de muzică populară, care acum se simte din ce în ce mai bine. În continuare, Nicoleta Voicu, în vârstă de 49 de ani, se ferește să meargă la un specialist din cauza unui eventual diagnostic care ar putea să o pună la pământ. Totuși, ea susține că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit.

Adauga un comentariu