National

Noi detalii din dosarul tragediei de la Onești. Familia uneia din victime cere despăgubiri morale colosale

Publicat: 05 apr. 2021
Crime Onești
Crime Onești

Familia uneia dintre victimele de la Onești cere despăgubiri morale de două milioane de euro de la polițiștii implicați în operațiune, conducerea Poliției și a Ministerului Afacerilor Interne.

Fratele, cumnata și nepoții celui mai tânăr muncitor sechestrat și ucis de Gheorghe Moroșan vor despăgubiri colosale. Fratele cere 1.000.000 de euro, cumnata 500.000 de euro și cei doi nepoți, câte 250.000 de euro, anunță avocatul lor, Adrian Cuculis.

„Daunele cerute de familia lui Silviu se ridica la 2 milioane de euro. S-au constituit ca parte civilă în urma crimei de la Onești. Vorbim despre Paul care este fratele lui Silviu, singura rudă de altfel în viață pe care o mai avea la momentul respectiv, soția lui Paul și copiii lui.

Banii aceștia sunt ceruţi mai degrabă de la Poliția Română care a intervenit cum știm și de la Moroșanu și de la familia lui, respectiv de la soția acestuia care este complice.

Pentru moment nu a fost nimeni pus sub învinuire. Nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de vreun polițist sau persoane găsite vinovate”, a spus avocatul familiei lui Silviu la Antena 3.

A ucis doi muncitori, pe care i-a luat ostatici

Doi muncitori care efectuau lucrari de renovare intr-un apartament din Onesti au fost luati ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinței.

A intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să îi smulgă cuțitul răpitorului. Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi bărbați, care au murit.

Criminalul a fost împușcat de polițiști și a fost dus la spital, unde a fost operat. Ulterior, a fost externat și transferat în arestul Poliției.
Adauga un comentariu