Actualitate

Noi detalii în cazul Caracal. Mama Luizei Melencu: „Suntem dezamăgiţi”

Publicat: 09 sept. 2020
Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a oferit noi declarații în cazul Caracal

Miercuri, 9 septembrie 2020, mama Luizei Melencu a oferit noi detalii în cazul Caracal. Aceasta a făcut noi declarații, după ce s-a prezentat la Curtea de Apel Craiova.

Miercuri dimineață, familiile Luizei și Alexandrei au ieșit din sala de judecată a Curții de Apel Craiova. Termenul de astăzi s-a amânat, după cererea apărătorului rudelor Alexandrei Măceșanu, care nu a putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate. Magistrații ar fi urmat să judece, în cameră preliminară, cererile și excepțiile formulate de familiile victimelor.

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat pentru RTV că „suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi”.

„Acest proces s-a amânat pentru data de 23, ora 11:00, din cauza unor probleme a domnului Moldovan. Cerem să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Acest caz s-a făcut pentru funcții și bani. Noi vrem să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Adauga un comentariu