Sport

Noi dezvăluiri despre Dinamo! „Când străinii nu vor lua banii, va fi implozie! Acum se încălzesc cu aeroterme!”

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi dezvăluiri despre Dinamo Când străinii nu vor lua banii va fi implozie Acum se încălzesc cu aeroterme
Dinamo

Dinamo trece din nou printr-o situație dramatică, chiar dacă investitorii spanioli au făcut promisiuni mărețe la preluarea grupării din Ștefan cel Mare. Fostul președinte, Florin Prunea, a făcut un apel public către noii patroni pentru a lămuri ce se întâmplă cu unul din cele mai titrate cluburi din România.

„De ce angajații clubului se încălzesc cu aeroterme, de ce jucătorii nu au căldură în vestiar, de ce nu sunt plătiți de cateva luni, asta să vină să spună! Când jucătorii străini nu-și vor primi banii, atunci va fi implozie! Pentru mine, Contra a fost garantul. Dar dacă el spune că l-a cunoscut pe Cortacero la București… atunci sunt probleme! Cosmin a semnat un contract de muncă, ca și jucătorii. Problema e ce se întâmplă dacă nu se plătesc aceste contracte. Dinamo are fond de salarii de 400.000 de euro, buget de titlu, și la copii și juniori au 6 mingi la antrenamente!”, a declarat Florin Prunea.

Dinamo parcurge o etapă neagră în istoria clubului și a echipei

Oficialii lui Dinamo au ajuns să împrumute diverse sume, până la banii promiși de Cortacero, ca să acopere cheltuieli curente, inclusiv pentru deplasare la meciuri.
Dinamo parcurge o etapă neagră în istoria clubului și a echipei. Banii sunt în carantină în Spania sau unde îi au Benel International și Pablo Cortacero, cei ce dețin acțiunile majoritare ale grupării roș-albe. Spaniolul este suspect de COVID-19, tocmai când își programase o revenire la București, în cel mai bun caz ar putea apărea de Sărbători în Capitală. Situația financiară dă mari frisoane „câinilor”, iar dinamoviștii sunt îngrijorați în perspectiva deplasării de duminică de pe litoral.

„Câinii” speră că vor avea resurse financiare pentru o noapte de cazare la Constanța! La ultima deplasare, au întâmpinat probleme mari atunci când a venit vorba despre varianta de a înnopta la Brașov, la o jumătate de oră de mers de Sfântu Gheorghe, acolo unde s-a jucat partida cu Sepsi (0-2). Mai exact, din cauza unor datorii neonorate la hotelul Ramada din Brașov, respectiva locație a fost reticentă în a-i găzdui pe elevii lui Cosmin Contra! „Luaserăm în calcul să plecăm direct la Sfântu Gheorghe, de la Săftica, în ziua meciului. La cum am jucat, mai bine făceam așa. Bogdan Bălănescu era disperat vizavi de această situație, dar a reușit cumva să se împrumute câteva mii și să rezolve cazul”, au povestit dinamoviștii.

S-au achitat 15.000 de lei restanți, astfel că roș-albii au putut înnopta la Brașov, înaintea partidei cu Sepsi.

Dinamoviștii se amuză: „Bine că stăm pe lângă casă”

Acum, din nou, se caută resurse financiare pentru deplasarea de la Constanța. Roș-albii au mai fost în situații jenante, de acest gen, în actualul campionat. Chiar și Dănuț Lupu a confirmat la emisiunea

„Prietenii lui Ovidiu” faptul că Bogdan Bălănescu s-a împrumutat cu 5.000 de euro pentru a plăti baremul arbitrilor. Atunci, secretarul general a întrebat diverși oameni de afaceri dacă pot să ajute clubul din Ștefan cel Mare, doar Nicolae Badea acceptând să ofere suma roș-albilor! Situațiile de acest gen nasc glume în tabăra dinamovistă:

„Bine că apoi, după Constanța, până la finalul lui 2020, avem deplasări doar pe lângă casă. Urmează meciurile cu Astra, cu Voluntari, cu Iași, cu CFR Cluj, toate acasă, și deplasări la Pitești și la Clinceni”.

Adauga un comentariu