National

Noi dezvăluiri făcute de soţul Cristinei, femeia care a murit la scurt timp după ce a născut

Publicat: 21 dec. 2020
Cristina este tânăra mămică ce a murit la scurt timp după naștere
Cristina este tânăra mămică ce a murit la scurt timp după naștere

Noi dezvăluiri apar în drama care a îndoliat o întreagă familia. Cristina era o tânără în vârstă de 30 de ani care a murit la doar câteva ore după ce a născut. Femeia a adus pe lume pe cel de-al doilea copil care, din păcate, nu a apucat să îşi vadă mama.

Soţul femeii, Ionuț Calistru Toncu, face noi dezvăluiri despre felul în care a fost tratată femeia. Acesta îl acuză pe doctorul care monitoriza sarcina femeii că a pierdut mult timp chemând de acasă un alt doctor. Asta în timp ce soţia lui agoniza.

Soţul femeii povesteşte ce s-a întâmplat cu Cristina

Povestea este una cumplica şi fără un final fericit. Vorbim despre o tânără mămica ce a murit la câteva ore după ce a adus pe lume un copil. Familia o aşteaptă în zadar acasă pentru că aceasta nu va maai ajunge pentru a-i strânge în braţe pe cei doi copii rămaşi orfani de mamă. Soţul femeii afirmă că medicul care i-a monitorizat sarcina femeii a pierdut timp preţios pentru că a chemat, de acasă, un alt doctor pentru intervenţie. Într-o declaraţie făcută pentru observatornews.ro, bărbatul povesteşte firul evenimentelor.

I s-au dat două fiole de calciu şi ni s-a spus să venim la ora 1. A luat acele fiole de calciu la 10 şi au luat-o nişte dureri de spate. Nişte dureri micuţe. Doamna doctor mi-a zis: au apărut nişte hemoragii pe care dânsa nu putea să le oprească şi a decis să se intre în operaţie să i se scoată colul uterin. Dar medicul chirurg care era de gardă, dânsa a crezut că nu este compatibil şi a sunat pe cineva de acasă. Mi-a recunoscut că s-a pierdut un timp până a venit de acasă doctorul.

Ce spun reprezentanţii Spitalului municipal Caracal

Reprezentanţii Spitalului municipal Caracal au explicat cum au decurs şirul evenimentelor. Liviu Radu a explicat că după ce starea pacientei s-a înrăutăţit au fost chemaţi atât chirurgul cât și medicul de la Terapie intensivă şi că cei doi sunt printre cei mai buni medici din spital. Managerul poveste ca femeia a făcut stop cardiac și ca iniţial şi-a revenit.

Atunci au fost chemaţi şi ATI-istul şi chirurgul. Ei sunt printre cei mai buni medici din spital. I s-a făcut un chiuretaj hemostatic în prima fază. Starea ei se tot înrăutăţea. Între timp, a făcut un stop cardiac care a fost resuscitat uşor. Adică destul de uşor şi-a revenit. Atunci ei au hotărât să facă o histerectomie totală, considerând că acolo este problema. Totuși, bărbatul femeii povesteşte că soţiei sale i s-a spart venă şi că aceasta făcea hemoragie, iar medicii de la spitalul din Caracal au trimis-o în Salvare fără punga de sânge. au spus reprezentanții spitalului

I s-a administrat sânge şi s-a spart vena. Făcând hemoragie încontinuu, pierzând sânge, până au decis că nu mai au ce-i face şi au trimis-o fără pungă de sânge pe salvare. a afirmat soțul

Femeia a fost trimisă, într-o ambulantă direct la spitalul din Craiova. Directorul medical de la Spitalul de Urgenţă din Craiova povesteşte că femeia a ajuns deja fără semne vitale iar în pofida eforturilor depuse de medici s-a constatat decesul. În concluzie, femeia murise deja în Ambulanță.

Pacienta a ajuns în unitatea de primiri urgenţe, aria de resuscitare. Fără rezultat, însă. S-a constatat decesul. Cristiana Geormăneanu, dir. medical Spitalul de Urgenţă Craiova.

Familia aşteaptă rezultatul necropsiei, apoi vrea să facă plângere la poliţie. Bebeluşul s-a născut cu probleme de sănătate şi este în continuare în spital.

Nu este un caz singular. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva săptămâni o femeie din Vrancea a murit la scurt timp după ce a născut. Cazul pare să fie unul tras la indigo.Mirela Paiu a murit pe un pat de spital din Galați unde fusese transportată de la Spitalul din Adjud. Revoltat, soţul a declarat că va depune plângere penală la poliţie. Şi în acest caz doi copii au rămas fără mamă

Adauga un comentariu