National

Noi dezvăluiri făcute de Ștefan Gațcan – VIDEO

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi dezvăluiri făcute de Ștefan Gațcan - VIDEO
Noi dezvăluiri făcute de Ștefan Gațcan

Noi dezvăluiri făcute de Ștefan Gațcan. Într-un nou video apărut pe pagina de Facebook a deputatului, acesta face dezvăluiri incendiare. Ștefan Gațcan vine cu noi explicații vizavi de cele întâmplate în ultimele zile, precum și despre plecarea sa din țară.

„La noi totul este bine. Cererea depusă pe data de 30 iunie, către Procuratura Generală, rog să fie retrasă, pentru acțiunile din 30 iunie. Da, într-adevăr, eu am cerut aplicarea articolului 13 din statutul deputatului, pentru protecția juridică a mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost această necesitate. Sper curând să ne revedem în țară și să lucrăm mai departe pentru cetățeni și pentru țară”, spune Ștefan Gațcan.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a prezentat vineri o discuție purtată cu Ștefan Gațcan. Igor Dodon i-ar fi povestit că i s-au propus bani pentru a părăsi PSRM și a trece în altă fracțiune. Deputatul moldovean a dat curs ofertei și a făcut acest pas.

„Știu că a avut o discuție cu colegii la fracțiune și a depus cererea de părăsire a Parlamentului Republicii Moldova. Dat fiind faptul că dânsul a spus colegilor că sunt riscuri asupra sănătății dumnealui, președintele fracțiunii PSRM mi s-a adresat cu o cerere să îi asigurăm pază, pentru că avea frică pentru viața sa. Cei care l-au scos și l-au impus câteva zile în urmă să scrie cerere, nu știu, el se temea. I-am dat pază de stat și i-am spus că paza se oferă oricărui deputat care este amenințat. Dumnealui a avut nevoie de pază de stat doar până la frontieră. SPPS m-a informat că a vrut suport doar până la ieșirea din țară, în ce direcție a plecat nu cunoaștem. Cu soția și copiii a plecat omul din țară, a spus că de pază mai departe nu are nevoie. A fost decizia dumnealui, să depună cerere, să renunțe la mandat și să plece din țară”, a spus Igor Dodon.

Noi dezvăluiri făcute de Ștefan Gațcan: A venit în România!

Ștefan Gațcan a anunțat la sfârșitul lunii iunie că pleacă din PSRM și trece la Pro-Moldova. Ulterior, deputatul a anunțat că s-a răzgândit, dar a anunțat că rămâne în PSRM. Pe urmă, Ștefan Gațcan a spus că renunță la mandatul de deputat. În ambele cazuri, anunțurile au fost postate de deputat pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, s-a aflat că Ștefan Gațcan a părăsit teritoriul Republicii Moldova, informația fiind confirmătă de Poliția de Frontieră, dar și de către alte surse, printre care și parlamentari. Nu se cunoaște, deocamdată, destinația exactă a acestuia, dar potrivit zvonurilor, ar fi venit în România.

Ștefan Gațcan, păzit de bodyguarzi!

La cererea lui Ștefan Gațcan, PSRM a solicitat Serviciului de Protecție și Pază de Stat să-i asigure protecția deputatului împotriva posibilelor amenințări din partea grupului Pro Moldova.

Pro Moldova a emis un comunicat în care se arată că parlamentarul a depus o plângere la Procuratura Generală în care reclama hărțuirea, intimidarea și santajul la care a fost supus la 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM.

Parlamentarul a mai spus că a ales să plece pentru ca partidul, care l-a adus în plen după scrutinul din martie de la Hâncești, nu se descurca cu pandemia de coronavirus. Socialiștii l-au numit un „trădător corupt“.

 

Adauga un comentariu