National

Noi imagini cu tânăra din Constanța care a bătut nouă polițiști și agenți de pază

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi imagini cu tânăra din Constanța care a bătut nouă polițiști și agenți de pază
Au apărut noi imagini cu tânăra din Constanța care a bătut nouă polițiști și agenți de pază

Au apărut noi imagini cu tânăra din Constanța care a bătut nouă polițiști și agenți de pază. Tânăra în vârstă de 22 de ani a continuat să aibă un comportament agresiv față de polițiști și în secția de poliție. Tânăra care a agresat nouă polițiști și agenți de pază, în Constanța, a fost arestată preventiv.

Scandalul inițial a început într-un bar. Fata a atacat doi angajați. Depășiți de situație, ei au activat butonul de panică si au venit trei agenți de pază. Au fost chemați polițiștii locali, apoi cei naționali. Toți au încasat, pe rând, loviturile tinerei recalcitrante.

În imaginile de la momentul încătușării tinerei, se poate vedea tânăra care țipă la oamenii legii spunându-le că „mama mea e procuror“.

Noi imagini cu tânăra din Constanța care a bătut nouă polițiști și agenți de pază

Incidentul s-a produs într-un local din Constanţa. O tânără de 22 de ani a reacţionat violent, în urma unui conflict cu o altă femeie, şi a lovit cu pumnii şi picioarele angajaţii barului. Una din persoanele lovite a reuşit să apese butonul de panică.

La faţa locului au venit trei agenţi de securitate, care la rândul lor au fost muşcaţi şi agresaţi de tânăra înfuriată.

„Un agent a fost muşcat de antebraţul stâng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap şi al treilea agent a fost lovit în testicule”, se menţionează în comunicatului transmis de Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Dusă cu scandal la secția de poliție

În paralel, au venit şi trei agenţi de la Poliţia Locală Constanța. Unul dintre agenţi este o femeie. Potrivit procurorilor, ea a fost „zgâriată cu unghiile pe antebraţul stâng şi lovită cu capul în zona pometelui stâng în timpul imobilizării şi încătuşării”.

Bătăuşa a fost preluată, în cele din urmă, de un echipaj al poliţiei naţionale. Dusă la sediul Poliţiei, ea a mai lovit alţi trei agenţi.

„La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, a lovit din nou cu picioarele în stomac un poliţist naţional.”

Cercetată pentru comiterea a șapte infracțiuni

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a tinerei violente în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire şi alte violente, o infracţiune de tulburare ordinii şi liniştii publice.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în timp ce tânăra se afla în barul SC Jack Pot SRL de pe strada Gladiolei din Constanța, în urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau în local, a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului.

Adauga un comentariu