Cancan ultimă oră

Noi informații despre relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican: „Acum sunt 2 probleme”

Publicat: 28 ian. 2021

După ce s-a zvonit că ar fi la un pas să rupă relația, Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să vorbească despre ce se întâmplă între ei, în direct. la TV.

Concret, saxofonistul a dezvăluit că el și iubita lui sunt foarte bine în acest moment. Ba mai mult, vacanța exotică din care tocmai s-au întors i-a unit și mai mult, iar pe viitor, după ce pandemia de coronavirus nu va mai exista, este posibil să vină și nuntă.

„Noi în relația noastră suntem mai bezmetici. Au fost câteva certuri, ca in orice viață de cuplu, dar am încercat să remediez problema și am zis Haide Claudia să mergem într-o vacanță. Am vrut să o cer, dar acum sunt 2 probleme.

Primul, din cauza pandemiei. Nu vreau să fac o petrecere doar eu și cu ea. Eu vreau o petrecere un pic mai deocheată, un pic mai fastuoasă. A doua problemă, cum s-a scris și prin ziare, au fost mici certuri prin care am căzut de comun acord că nu suntem pregătiți”, a spus Armin Nicoară pentru Antena Stars.

A recunoscut și ea

Totodată, Claudia Puican a mărturisit că este de acord cu iubitul ei și că într-adevăr certurile din cuplu le-au provocat probleme. „Toată lumea, și pe site-urile de socializare toată lumea vrea să-mi dea inelul. Părerea mea este că noi deja locuim împreună și suntem ca o familie. Pentru mine un inel nu contează așa mult, dar ca să fie de ochii lumii, trebuie să dai și inelul Armin.

Am vorbit cu el și despre nuntă și visăm la ziua în care o să ne căsătorim și o să fie veselie. Ne gândim să avem mii de invitați, artiști care mai de care, dar să treacă pandemia.”, a spus Claudia Puican.

Adauga un comentariu