Economic Local

Noi modalități de plată a biletelor și abonamentelor CTP Iași

Publicat: 07 nov. 2019

Compania de Transport Public Iași a lansat o nouă alternativă de plată a titlurilor de călătorie. Astfel, se pot achiziționa din automatele de plată mixte bilete și abonamente pentru transportul public de persoane.
Mai multe dispozitive de acest tip au fost deja montate în stațiile din zona centrală a orașului.

„De la noul automat pot fi achiziționate, pentru început, câte 1 bilet cu o călătorie pentru o zonă; 2,5 lei, 2 bilete cu o călătorie pentru o zonă; 5 lei, 4 bilete cu o călătorie pentru o zonă; 10 lei și un abonament pentru o zi pe două zone – 10 lei”, au explicat reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

Zeci de aparate montate în stațiile din Iași

Autoritățile locale au în vedere ca în total să fie amplasate pe raza orașului 50 astfel de aparate. Acestea vor fi montate în stațiile: Filarmonică, Baza 3, Palatul Culturii, Piața Nicolina, Piața Mihai Eminescu, Rond Dacia, Rond Dancu, Rond Canta, CUG I, Tehnopolis, Rond Păcurari, Tătărași Nord, Bucium, Triumf, Carrefour Era, Țuțora.

„Utilizatorii care nu pot introduce sume fixe de bani vor primi rest în monede de 50 de bani. Plata poate fi făcută doar numerar”, au mai explicat reprezentanții Companiei de Transport Public Iașiloading...

Adauga un comentariu