Prima pagină » Local » Noi veşti despre poliţistul de frontieră accidentat la Belceşti. Ce spun medicii despre amputarea picioarelor

Noi veşti despre poliţistul de frontieră accidentat la Belceşti. Ce spun medicii despre amputarea picioarelor

14 mai 2024, 14:41, 10 ,
BZI.ro, în Local

Veşti bune trimise de medicii de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Poliţistul de frontieră accidentat la Belcești nu a avut nevoie de amputarea picioarelor. Prof. dr. Diana Cimpoeșu susţine că pacientul se simte un pic mai bine faţă de ziua anterioară.

„Este staționar, axele vasculare sunt refăcute, dar țesuturile membrului inferior stâng necesită încă monitorizare atentă . Este în continuare sedat intubat, cu multiple disfuncții de organ dar ușor mai stabil decât în ziua anterioară”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Andrei Şchiopu a fost acroșat chiar pe trecerea de pietoni

Andrei Şchiopu traversa regulamentar strada când a fost acroșat de autoturismul condus de o şoferiţă începătoare. Tânăra în vârstă de doar 19 ani a intrat cu viteză în sensul giratoriu și nu a mai putut controla autoturismul care l-a acroșat pe polițistul de frontieră. Bărbatul a fost prins între două mașini, ambele picioare fiindu-i strivite. Polițistul nu este originar din comuna Belcești, ci s-a stabilit aici pentru concubina sa, cu care are o relație de mai mulți ani.

„El nu este de la noi din comună. Locuiește aici de câțiva ani, pentru că are o relație cu o femeie, o văduvă. Doamna cu care este el are mai mulți copii din prima căsătorie, dar împreună nu au copii. El este polițist de frontieră”, a declarat un apropiat de-al bărbatului.

La locul accidentului a intervenit o autospecială din cadrul Substației Târgu Frumos a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Ambulanței i-au trebuit mai bine de 30 de minute să ajungă la locul accidentului din cauza stării proaste a drumului. Ulterior, pacientul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași cu elicopterul SMURD.

„Policontuzionat în urma unui accident rutier în calitate de pieton, în vârstă de 46 ani, aflat în șoc traumatic. A fost sedat, intubat orotraheal, ventilat mecanic, cu fracturi deschise coapse bilateral”, a transmis, imediat după accident, prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Comentarii
  • Se gândea la maciuca taranca, numai ea știe câți km de p.. a a supt pt a obține permisul

  • PLM - de după amiază

    Slavă Domnului că nu e nevoie de amputare… Multă sănătate!

  • Se grăbea sa Sara în pwl.

  • Ce bărbați spurcați la gură 🙄 Pun pariu că in fața sotiei/iubitei sunteți niste mielușei 🥲 Probabil sunteti exilați pe canapea 🙃

    Nu-nțeleg de ce se vorbeste despre viața personala a acestui om. E penibil! Au mai pus și pozele alea cu el, in timp ce agoniza pe trotuar 🫤

  • Arina, ai înțeles greșit

    Fă, doamnă,

    Cei de sus o critică pe vita care a făcut accidentul, nu pe bietul om care i-a căzut victimă.

  • Un permis de conducere cumpărat.
    Efectele se vad.

  • Arina cunoaște limba română

    Bă, boule, știu că o critică pe-aia care a produs accidentul 🥴

    1. Spuneam doar c-aveți gura spurcată. Puteți critica fără să vorbiți urât.

    2. Nu vad rostul detaliilor DIN ARTICOL referitoare la viața personală a omului, că are concubină, ca nu locuieste pe-acolo, etc.

    Am adăugat punctul 1 și 2. Sper că acum îți este mai ușor să înțelegi 🫠

  • Aurică Hagi

    Ba boule,nu înțelegi
    Tănasă Dumitru nu iese primar, pleacă la Poarta Albă,are puțină treabă acolo

  • Am înțeles, Tănasă e un bandit,poate face parte din Clanul lui Walter,o fi neam cu Cosmos?

  • Nr rugăm pentru tine domnule Șchiopu, Dumnezeu e mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *