Cancan

Nota de plată primită la un restaurant din Mamaia! Cât au plătit pentru o omletă și o salată asortată

Publicat: 09 iul. 2020

O postare de pe Facebook s-a viralizat, după ce clienții unui restaurant din Mamaia Nord au publicat nota de plata pentru un mic dejun. Cât au plătit pentru o omletă și o salata asortată?

Prețurile din stațiunile de pe litoralul românesc cresc de la an la an, dar de multe ori serviciile lasă de dorit. Este și exemplul unor tineri care au dorit să ia micul dejun la un restaurant din Mamaia, doar că ceea ce au primit la masa se pare că nu a fost pe placul lor.

„Sprijiniți turismul românesc!(?)
Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord.
Omleta ( fară garnitura sau verdeață )- 35 RON
Salata asortata ( maxim jumătate de roșie, 3 felii de ceapa și niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON
Deci , o omleta și o salata asortata banala – 60 RON
O fi bine, o fi rău?

Când am plecat, am vrut să iau și scaunul, crezând că e inclus în preț”, a scris Ovidiu pe pagina de Facebook.

Cât costa un sejur la Mamaia în 2020

Chiar daca se vă prelungi sau nu starea de alerta în Romania, este clar că oamenii nu se dau înapoi de la mersul la mare. Cu toate că riscurile sunt uriașe, deja plajele au devenit neîncăpătoare. Daca vă gândiți totuși să vă faceți un sejur la malul Marii Negre, cei de la Digi24.ro ne oferă o lista utila de preturi.

Pentru un cuplu, în stațiunea Mamaia, un sejur de 7 nopți la un hotel de 3 stele costa de la 1.700 de lei/ cuplu. Daca este vorba de o familie cu copil mic (0-5 ani), atunci oferta pornește de la 1.800 de lei/ sejur, fară masa inclusa. Pentru un hotel de 4 stele, tot fară masa inclusa în oferta, un cuplu vă plati cel puțin 2.650 de lei. Daca sunteți o familie cu un copil de până în 5 ani, tariful începe de la 3.200 de lei. Daca aveți doi copii cu vârste intre 3 și 8 ani, atunci costul sejurului începe de la 4.800 de lei.

Comentarii
Adauga un comentariu