Local

Nou concurs pentru copii lansat de Ansamblul CJ Iași

Publicat: 20 iun. 2021
Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași
Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași

Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași are o nouă inițitativă menită să descopere și să lanseze copii talentați. După succesul deosebit avut de concursul de interpretare vocală ”Muguri de cântec românesc”, ansamblul se adresează acum elevilor talentați în interpretarea folclorului muzical instrumental.

Aceștia sunt invitați să participe la concursul ”Instrumente și talente”, aflat la prima ediție. Înscrierile în competiția rezervată copiilor cu vârste între 6 și 15 ani au loc până pe 30 iunie. Preselecția se va face de către un juriu, format din cinci persoane, în perioada 1-3 iulie. Pe 3 iulie vor fi anunțate numele celor calificați în faza finală, care va avea loc pe 9 iulie.

La final se vor acorda opt premii: Marele Premiu, Premiul I, Premiul II, Premiul III, trei Mențiuni și Premiul Special al Juriului.
Premianții vor primi câte o melodie, care va fi înregistrată gratuit în studioul instituției (negativ și pozitiv), cu acompaniamentul asigurat de Orchestra Ansamblului CJ Iași, condusă de Dumitru Lucaci.

Regulamentul complet al concursului ”Instrumente și talente” este publicat pe site-ul ansamblului.

Adauga un comentariu