National

Nou membru în PNL. Finul lui Liviu Dragnea reintră în partid

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nou membru în PNL. Finul lui Liviu Dragnea reintră în partid

Finul lui Liviu Dragnea s-a reînscris în Partidul Național Liberal. A fost ales senator pe listele social democraților, parlamentarul Emanoil Savin a menționat că a renunțat la gruparea politică „din cauza greșelilor făcute de Dragnea și de Dăncilă”.

Emanoil Savin și-a anunțat demisia din Partidul Social Democrat încă din anul 2019, în plin scandal legat de moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. La data respectivă, finul fostului președinte al Camerei Deputaților a transmis că va activa ca senator neafiliat.

Emanoil Savin a ținut să precizeze faptul că plecarea sa a fost generată de contextul în care nu a primit funcţia de secretar al Comisiei de apărare, dar şi de „mazilirea” unora dintre liderii PSD.

„Păi am avut o discuţie la sfârşitul sesiunii parlamentare, în iunie, şi a rămas că la începutul sesiunii, în septembrie, Şerban Nicolae a trecut acolo ca să preiau funcţia de secretar de la Fifor că el avea vreo şapte sau opt funcţii, şi când am venit au uitat oamenii să mai facă… Şerban n-a mai fost, l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că Moga a plecat şi el acasă că l-au dat şi pe el afară de la comisii şi din vicepreşedinte şi după care zic: ce caut eu pe aici?”, a spus Emanoil Savin.

Emanoil Savin este fost edil al oraşului Buşteni. Totodată, a fost membru PNL, până în luna martie 2016, când a trecut la social democrați. Reamintim că fostul șef al grupării social democrate este condamnat la tre ani și șasee luni de închisoare și i-a fost naș de cununie la nunta de argint lui Emanoil Savin, în anul 2014.

Adauga un comentariu