Eveniment-Social

Nouă evenimente în luna decembrie la Opera Națională Iași

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nouă evenimente în luna decembrie la Opera Națională Iași
Biletele de intrare la evenimentele lunii decembrie pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro

Opera Națională Română din Iași pune în vânzare astăzi, la ora 12:00, biletele de intrare la spectacolele lunii viitoare.

Prima reprezentație va fi un recital dedicat Zilei Naționale a României, care va avea loc pe 1 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Unirii – Cinema Victoria.

Vor urma apoi opt evenimente găzduite de Sala Mare a teatrului liric ieșean.

Povestea de iubire din Cartierul Latin al Parisului este reeditată în „Boema” pucciniană de pe 8 decembrie, iar iubitorii de balet pot urmări două zile mai târziu celebrul „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski.

Pe 11 decembrie, tot de la ora 18:30, va avea loc un spectacol special, Gala Identității Naționale Axa Culturală Iași – Viena.

Ultimele reprezentații ale anului susținute de artiștii teatrului liric ieșean sunt dedicate sărbătorilor de iarnă. Pe 21 decembrie, de la ora 19:30, pe 22 și 23 decembrie, de la orele 17:00 și 19:30, vor avea loc cinci gale intitulate „Magia Crăciunului”.

„Alături de colegii mei, am alcătuit și în luna decembrie un program care ține cont de toate gusturile. Ca noutăți, avem un recital deosebit, care reunește instrumentiști, soliști și Corul de Copii al Operei într-o inedită abordare cu tematica sărbătorii naționale și mai multe gale speciale, cu programe atractive. Publicul nostru drag va avea astfel nu mai puțin de nouă prilejuri de a se întâlni cu artiștii pe care-i apreciază” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.

Biletele de intrare la evenimentele lunii decembrie pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro sau de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.

Adauga un comentariu