Magazin

Noua generație de fitinguri prin presare pentru țevi multistrat de la Comisa

Publicat: 18 mai 2021

Comisa, lider italian în sectoarele de încălzire și instalații sanitare, a reușit să creeze unele dintre cele mai competitive fitinguri, atât din punct de vedere al materialelor folosite, dar și a instalării și utilizării lor.

Fitingurile prin presare de la Comisa sunt soluția perfectă pentru a avea conexiuni etanșe ale țevilor multistrat. Cu o experiență de peste 50 de ani în toate domeniile sectoarelor de încălzire și instalații sanitare, Comisa vă ajută să realizați conexiunea sigură și permanentă pentru țevile multistrat.

Datorită sistemului de controlare a presării (PRESS CONTROL), putem identifica cu ușurință fitingurile care nu au fost presate corect, încă din faza probei de presiune.

De ce fitingurile prin presare de la Comisa?

Diversitate mare – 60 de modele diferite, cu mărimi de la Ø14 la Ø75 mm, care acoperă o gamă largă de întrebuințări, pentru diverse tipuri de țevi.

Adaptabilitate – datorită adaptoarelor, un fiting poate acoperi mai multe situații: țeavă multistrat, țeavă PE-X sau țeavă de cupru.

Accesorii – scule de presare pentru țevi multistrat. Instalare ușoară și sigură cu profilul TH.

Instalare rapidă și sigură

Controlare a presării prin tehnologia PRESS CONTROL – cu ajutorul testării se poate verifica dacă există sau nu scurgeri.

Indiferent că vreți să conectați țevi cu termoizolație, țevi în tub de protecție corugat sau țevi cu izolație termosudată, fitingurile prin presare pentru țevi multistrat de la Comisa sunt soluția  care vă poate rezolva problema.

Uniprest Instal este importator și distribuitor al produselor Comisa. În funcție de orașul în care locuiești, instalatorul tău poate alege unul dintre cele 10 puncte de lucru ale noastre sau ne poate contacta la https://uniprest.ro/contact/ pentru a afla mai multe detalii despre achiziționare.

Adauga un comentariu