BZI LIVE

LIVE VIDEO – Noul director al unei importante instituții, prezent în studioul BZI LIVE! Nu ratați această ediție dacă vreți să aflați informații despre cele mai noi proiecte derulate de specialiștii în silvicultură – FOTO

Publicat: 17 feb. 2020

Gabriel Doncean, directorul Direcției Silvice Iași va fi prezent marți, 18 februarie, în platoul BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Raluca Costin va oferi informații despre sancțiunile aplicate în Iași, dacă furturile ilegale de lemne pot fi reduse sau stopate, ce pot face cetățenii de rând dacă văd un transport de lemne și bănuiesc că este ilegal dar și ce se va întâmpla dacă asupra României va fi declanșată procedura de infringement de către Comisia Europeană pentru tăierile ilegale. O altă temă de maxim interes este cea a armelor pe care le vor deține din acest an toți pădurarii din România. Măsură înarmării pădurarilor a fost luată după ce anul trecut un pădurari din diverse zone ale țării, inclusiv din Iași, au fost uciși de către hoții de lemne.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu