Actualitate

Noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial! „18 iunie 2024 are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea Război Mondial!“

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial 18 iunie 2024 are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea Război Mondial
Noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial

La nivel mare se vorbește, din ce în ce mai des, despre o conflagrație mondială. Mai mult de atât, noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial. Acesta a precizat data exactă la care crede că va izbucni cel de-al treilea război mondial, după ce a reușit să prevadă cu succes tensiunile recente din zonele fierbinți ale lumii. Supranumit „Noul Nostradamus”, astrologul Kushal Kumar este creditat cu prezicerea recentelor conflicte dintre Israel și Hamas, Coreea, China și Taiwan, precum și a fricțiunilor dintre Rusia și NATO.

Noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial

De la Donald Trump, Zelenski, până la analişti militari şi tot felul de profeţi, se vorbeşte tot mai des de o conflagraţie mondială. În timp ce scepticii ar putea respinge predicțiile sale ca pe niște presupuneri ușoare, Noul Nostradamus Kushal Kumar susține că a folosit diagramele astrologice vedice, un sistem de astrologie impregnat de tradiția hindusă care interpretează presupusa „hartă a karmei noastre” prin pozițiile planetelor și stelelor.

După ce o navă a surpat podul din Baltimore, au fost voci care au vorbit despre teoriile conspirației.

„E atac cibernetic. Al Treilea Război Mondial probabil a început deja”, au spus Andrew Tate și Alex Jones.

Acum, Kushal Kumar a apelat din nou la aceste hărți străvechi pentru a prezice izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, sugerând că acesta este chiar după colț, relatează Daily Star.

„2024 a fost prezis a fi major îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război în punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai a fost indicat purtând cea mai mare escaladare în astfel de fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu, implicând Israelul și alții din Orientul Mijlociu, și Ucraina-Rusia, furia NATO ar putea, de asemenea, să-și găsească expresia”, a precizat Kushal Kumar.

Noul Nostradamus nu vede cu ochi buni luna iunie a acestui an

Noul Nostradamus a făcut aluzie la posibile crize de sănătate sau demisii în rândul liderilor implicați în aceste conflicte. În plus, el a avertizat asupra impactului grav asupra aviației și turismului, avertizând asupra unor posibile conspirații sau evenimente înșelătoare. Preluând cumva aceste idei și Donald Trump a spus că SUA riscă un „Al treilea război mondial” şi repetarea „depresiunii” din anii 1930.

„În lumina acestor detalii, impresia care se desprinde este că un indiciu bine definit de alertă a găsit o mențiune pentru o mai bună îngrijire și o strategie adecvată pentru oamenii care contează în țările aflate în război, direct sau indirect. Acum, ziua de marți, 18 iunie 2024, are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea război mondial, deși 10 și 29 iunie pot avea și ele un cuvânt de spus”, a menționat Kushal Kumar.

Noul Nostradamus știe când începe Al 3-lea Război Mondial și interesant este faptul că această prognoză vine la scurt timp după ce oficialii britanici au lansat un site web care ghidează națiunea cu privire la stocurile necesare în caz de conflict. Dacă ne luăm după previziunile sale, acesta ar putea avea loc mult mai devreme decât se anticipa.

Adauga un comentariu