Sport

Novak Djokovic, prima reacție după ce a aflat că va fi expulzat: ,,Sunt extrem de dezamăgit”

Publicat: 16 ian. 2022
Numărul 1 mondial a confirmat că nu va participa la primul Grand Slam al anului și va părăsi în curând Australia

Novak Djokovik a reacționat după decizia judecătorilor australieni de a-l expulza. Sârbul a precizat că este extrem de dezamagit.

Numărul 1 mondial a confirmat că nu va participa la primul Grand Slam al anului și va părăsi în curând Australia. El a precizat că va coopera cu autoritățile cu privire la plecarea din țară.

„Aș dori să fac o scurtă declarație pentru a aborda rezultatele ședinței de astăzi de la tribunal. Îmi voi lua ceva timp pentru a mă odihni și a mă recupera, înainte de a face alte comentarii în afară de acestea.

Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open. Respect decizia Curții și voi coopera cu autoritățile competente în ceea ce privește plecarea mea din țară.

Mă simt inconfortabil din cauza faptului că în ultimele săptămâni s-a pus accentul pe mine și sper că acum ne putem concentra cu toții asupra jocului și turneului pe care îl iubesc. Aș dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor și fanilor toate cele bune pentru acest turneu.

În cele din urmă, aș dori să mulțumesc familiei mele, prietenilor, echipei, suporterilor, fanilor și compatrioților mei sârbi pentru sprijinul vostru constant. Cu toții ați fost o mare sursă de putere pentru mine” , a conchis Djokovic.
Adauga un comentariu