Cancan

Nu mai există nicio cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă! Cei doi au stabilit data divorțului

Publicat: 26 ian. 2021
împăcare Pepe Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

E clar ca bună ziua că nu mai există nicio cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă, din moment ce au stabilit data divorțului. Așadar, aceștia sunt pregătiți să o ia pe drumuri separate! Mai mult, cei doi au stabilit și când se vor prezenta în fața notarului.

Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct poveștii lor de dragoste, după opt ani de căsnicie. În cazul în care fanii se așteptau ca cei doi să se împace în această perioadă în care au stat separați, efectul a fost unul invers.

Nicio cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă

Cei doi urmează să apară în fața notarului în două săptămâni, unde vor semna actele de divorț și își vor împărți bunurile. Nu este încă nimic clar cu privire la ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale cuplului: Rosa și Maria, potrivit Antena Stars.

Cei doi au ajuns de comun acord ca Pepe să rămână cu două mașini de lux, cu vila din Pipera, în valoare de circa 400 de mii de euro, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă va rămâne cu grădinița pe care a construit-o, în valoare de 380 de euro, dar și cu alte bunuri și bijuterii, în valoare de circa 100 de mii de euro.

Lucrurile s-au calmat între cei doi

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă este mai clară acum decât niciodată. Artistul a mărturisit că au mai existat anumite certuri între cei doi, însă lucrurile s-au calmat.

„Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului. Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate. Suntem bine. Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a povestit Pepe.

Pepe și Raluca țin legătura zilnic

Întrebat dacă mai ține legătura cu fosta soție, Pepe a recunoscut că vorbesc zilnic, mai ales că au două fetițe de care trebuie să se ocupe amândoi.

„Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a declarat Pepe.

Cu toate acestea, nu mai există nicio cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă, cei doi urmând să divorțeze peste două săptămâni.

Adauga un comentariu