Local

Nu mai puțin de 2.036 de persoane se află în izolare la domiciliu, la Iași

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu mai puțin de 2.036 de persoane se află în izolare la domiciliu la Iași

Pe raza județului Iași se află 2.036 de persoane izolate la domiciliu fără simptomatologie specifică. De asemenea, în carantină în spațiile special amenajate sunt 492 persoane.

„Un număr de 2.036 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate. Mai precizăm că 312 de persoane au ieşit din perioada de 14 zile de autoizolare.

Conform ultimelor centralizări, un număr de 492 persoane au fost plasate în carantină în spaţiile special amenajate, în timp ce 47 persoane au ieșit din carantină. În momentul de față, la nivelul judeţului Iaşi, sunt înfiinţate 18 centre de carantină instituţionalizată, aflate pe teritoriul a 6 unităţi administrativ-teritoriale. Paza acestor centre este realizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi, iar administrarea lor este făcută pe bază de parteneriat între autorităţile locale, DSP şi Serviciul Voluntar pentru Ambulanţă Iaşi.

Structurile IPJ, IJJ şi Poliţie Locală au efectuat un număr de 488 verificări privind respectarea de către persoanele fizice aflate în izolare la domiciliu a restricțiilor stabilite. De asemenea, în urma misiunilor efectuate cu privire la respectarea Ordonanţelor.”, potrivit DSP Iași.

Adauga un comentariu