BZI LIVE

LIVE VIDEO – Nu ratați o nouă emisiune de maxim interes pentru locuitorii Iașului! Luminița Munteanu, directorul DAS Iași, instituție care se ocupă de proiectele socio-economice ale Primăriei municipiului Iași vine în platoul BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 02 sept. 2020

Joi, 3 septembrie, începând cu ora 13:00, la emisiunea BZI LIVE este invitată Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Socială le va prezenta ieșenilor cele mai noi informații despre proiectele sociale ale Primăriei Iași, situația persoanelor asistate social dar și a celor fără adăpost care sunt cazate in centrele direcție. De asemenea, se va discuta despre dosarele pentru VGM (venitul minim garantat), situația generată de pandemia COVID-19 și programele derulate în centrele din subordinea instituției.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu