Actualitate

Nu se mai satură de amenzi! Sute de ieșeni încalcă zilnic regulile de autoizolare! Polițiștii nu iartă pe nimeni

Publicat: 25 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu se mai satură de amenzi Sute de ieșeni încalcă zilnic regulile de autoizolare Polițiștii nu iartă pe nimeni

Mai bine de jumătate dintre ieșenii căutați la domiciliu de către autorități în vederea verificării respectării perioadei de autoizolare au fost amendați. Aceștia au râs în nas polițiștilor și au primit amenzi pe măsura faptelor lor. Astfel, din peste 500 de verificări, aproape 300 de ieșeni au fost prinși nerespectând regulile de autoizolare.

„Structurile IPJ, IJJ și Poliție Locală au efectuat un număr de 502 verificări privind respectarea de către persoanele fizice aflate în izolare la domiciliu a restricțiilor stabilite. De asemenea, în urma misiunilor efectuate cu privire la respectarea Ordonanțelor Militare, au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale în valoare de 694.756 lei”, au specificat reprezentanții DSP Iași.

Reamintim faptul că persoanele care sunt trimise în autoizolare de către autorități după ce au revenit dintr-o zonă roșie, declarată cu risc major de infectare cu COVID-19, sunt obligate ca timp de 14 zile să stea la domiciliu. În caz contrar, autoritățile au dreptul de a le introduce în carantină. Sfidătorii vor plăti din propriul buzunar cazarea și masa pe perioada în care stau în carantină.

Adauga un comentariu