Actualitate

Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor, dar Guvernul PNL măreşte bugetele tuturor serviciilor

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor dar Guvernul PNL măreşte bugetele tuturor serviciilor
Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor, dar Guvernul PNL măreşte bugetele tuturor serviciilor

Guvernul PNL nu are bani pentru dublarea alocaţiilor sau mărirea pensiilor, dar a găsit cu uşurinţă bani pentru mărirea bugetelor serviciilor secrete. Sumele care sunt alocate pentru servicii sunt consistente şi este o dovadă a unui servilism uriaş faţă de aceştia.

Nu sunt bani pentru dublarea alocariilor, dar Guvernul PNL măreşte bugetele tuturor serviciilor

Este ireal până unde duce servilismul unor guvernanţi. Guvernul Orban se plânge că nu au de unde mari alocaţiile sau pensiile romanilor, dar măreşte bugetele tuturor serviciilor secrete. În total, suma la care se ridică rectificarea bugetară este undeva în jurul 160 de milioane de lei, suma deloc de neglijat dacă e să ţinem cont că România traversează o perioadă de criză.

Conform documentului care va fi aprobat, vineri, în ședința de Guvern, bugetele serviciilor secrete cresc în felul următor:

– STS: +64,5 milioane lei

– SRI: +64,3 milioane lei

– SIE: + 32,1 milioane lei

– SPP: +2,3 milioane lei.

Marcel Cioleaca reacţionează dur la rectificarea bugetară propusă de PNL

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu este de părere că rectificarea bugetară este una a răzbunării fata de popor. Acesta considera că nu este normal ca să existe tăieri de venituri, mai ales ca acestea contravin legilor în vigoare. În altă ordine de idei, PNL a ajuns să îşi bată joc de viitorul României şi de oamenii ei pentru că, considera Ciolacu, preşedintelui Klaus Iohannis i s-a asigurat confortul prin acordarea unor sume uriaşe către serviciile secrete ale României.

„O rectificare a răzbunării față de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității! Tăierile de venituri, anunțate de Putere drept nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trăi. O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultură românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

În încheiere, Marcel Ciolacu da asigurări că o asemenea rectificare nu va trece prin parlament, iar parlamentarii PSD o vor respinge.

„O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament”, a conchis Ciolacu. Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de vineri ordonanța de urgență pentru rectificarea bugetară.

Adauga un comentariu