Magazin

Nu vă lăsăți păcăliți de oferta oricărui service gsm – ce înseamnă reparații de calitate și condiții avantajoase de colaborare cu un astfel de service

Publicat: 02 dec. 2019

Service-urile gsm s-au înmulțit în ultima vreme. Promit tot felul de reparații gsm, dar puțini se gândesc mai întâi de toate și cu ce condiții va fi reparat smartphone-ul în cauză. Astfel de servicii devin tot mai importante pe măsură ce publicul întâmpină probleme frecvente cu smartphone-urile generațiilor actuale. Multe dintre acestea sunt de fapt accidente, cauzate de neatenția utilizatorului și nu sunt acoperite de garanție, poate doar de una suplimentar plătită.

Atunci când alegeți un astfel de service, ar fi bine să vă uitați nu doar la lista de reparații și pentru ce tip de telefoane se pretează, ci și la condițiile de colaborare. În mod cert nu vă doriți să așteptați prea mult, reparația să dureze, să fie scumpă. Glassgsm, service gsm din Suceava, a setat standarde pe această nișă. Nu doar că repară impecabil și cu garanție oferită pe durata de 6 luni post intervenție, dar execută astfel de reparații pentru oricine – acceptă primirea prin curierat a telefonului defect, repară și expediază înapoi, în decurs de maximum 3 zile în total.

Servicii rapide, dar nu compromise

Una dintre cele mai frecvente cerințe ale utilizatorului se referă la timpul rapid de execuție. Dar graba strică treaba spune o vorbă. Nu și dacă ne referim la Glassgsm.ro. În funcție de tipul de reparație, pentru cei care se prezintă personal la sediul service-ului gsm reparația are șanse să fie efectuată în interval de 30 până la 90 de minute, în prezența utilizatorului. În alte situații, acesta poate urmări statusul comenzii, poate accesa linkul și să vizioneze reparația.

Mai mult decât atât, pentru oricât ar dura reparația, în funcție de piesele necesare, dacă sunt sau nu disponibile imediat, același service își asumă să ofere utilizatorilor un telefon în schimb. O soluție care încântă pe toată lumea, ținând cont cât de conectați suntem la smartphone-urile din dotare și câte sarcini punem în seama acestora, de organizare, planificare etc.

Serviciile rapide sunt posibile de asemenea datorită unei echipe pricepute, bine pregătită și cu experiență. Mâinilor dibace li se alătură și aparatura de ultimă generație, echipamente moderne care permit un timp optimizat pentru unele intervenții. Spre exemplu Glassgsm este singurul service gsm sucevean ce deține mașină cu laser pentru îndepărtarea sticlei la iPhone.

Piesele folosite

Înlocuirea pieselor defecte la un smartphone ar trebui să asigure funcționarea optimă a acestuia pe termen lung. Aici depinde însă nu doar de tehnică, de priceperea celui care repară, cât și de tipul de piese folosite. Sună ideal să fie vorba despre ceva ieftin, însă trebuie să ne raportăm pe termen lung la ce înseamnă rentabil. Glassgsm pune la dispoziție piese originale pe care utilizatorul le poate achiziționa. Uneori însă bugetul disponibil este mai restrâns, astfel că alternativa vine cu piese mai accesibile, pentru cei care nu doresc să plătească prea mult.

În final, un service gsm care oferă servicii complete și de calitate asigură nu doar reparația în sine, ci și cum interacționează cu publicul. Detalii despre ce presupune reparația, diagnoza gratuită sunt de asemenea extra avantaje pentru oricine apelează la Glassgsm.loading...

Adauga un comentariu