Cancan

Nuami Dinescu, in doliu! Mama sa a murit. Care au fost ultimele ei cuvinte

Publicat: 08 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Doliu pentru Nuami Dinescu. Mama ei a incetat din viata.

Nuami Dinescu sufera cumplit. Mama ei s-a stins din viata.

Intr-un mesaj emotionant, alaturi de care a postat si o fotografie, actrita Nuami Dinescu a anuntat trecerea in nefiinta a celei care i-a dat viata. Fosta vedeta de televiziune a marturisit ca mama sa si-a prevestit sfarsitul si a incercat sa ii pregateasca pe cei dragi pentru momentul in care ea isi va da ultima suflare.

Doliu pentru Nuami Dinescu. Mama ei a murit: „Te iubesc, sufletul meu bland si bun!”

Nuami Dinescu a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre mama ei. Cuvintele de adio sunt insotite de o fotografie in care apar impreuna.

„Ea a fost mama mea. Fără frica, consecventa în credința ei în Dumnezeu, curajoasa, blanda și buna ‘asa cum trebuie sa fie un creștin adevărat’, ne-a spus acum citeva zile ‘sa va îmbrăcați frumos, sa-ti pui pălărie’! Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu bland și bun! Pana cat o sa respir eu o sa fii cu mine și nu o sa fac nimic, niciodată ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu sa te odihnească în pace, mama mea bună!”, a scris actrita Nuami Dinescu pe pagina ei de Facebook.
„E și ruj care, probabil, s-a si întins, dar ce contează? Poate bate vântul, se misca masca, ma vede cineva și remarca rujul, întins, dar e ruj, totuși… Cand ajung înăuntru fac o poza ca lumea, ca acus ieșim în lume și nu vreau sa va stric fengsuiul. Bine, mi-a zis mama, acum citeva zile, pentru prima oara în viata ei, cu vocea ei slăbită, ca suntem frumoase, „ce fete frumoase am!” Acu’, vreau, nu vreau, trebuie sa arat „tipla”. Bine, a mai zis și sa-mipun pălărie… Mi-a dat teme mama”, scria, in urma cu trei zile, Nuami Dinescu, in dreptul fotografiei cu masca de protectie pe figura.

Adauga un comentariu