BZI LIVE

Numai la BZI LIVE! Despre tensiunea oculară cu prof. dr. Camelia Bogdanici, şefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi – FOTO

Publicat: 30 aug. 2020

Luni, 31 august, de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni prof. dr. Camelia Bogdanici, şefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre tensiunea oculară. Medicul ieşean va discuta despre pacienţii care se prezintă la spital şi spun că au tensiune oculară. Ce remedii exista pentru aceasta afecţiune, care sunt pericolele la care ne expunem dacă nu ne prezentam la timp la spital? La aceste întrebări şi multe altele va răspunde prof. dr. Camelia Bogdanici într-o nouă ediţie BZI LIVE. Totodată, şefa Clinicii de Oftalmologie va discuta despre urgentele care se prezintă la această unitate medicală, despre listele de aşteptare pentru intervenţiile chirurgicale oftalmologice şi despre alte afctiuni oculare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu